Güre Mahallesi'nde Hizmete Devam - Son Dakika
Yerel

Güre Mahallesi'nde Hizmete Devam

Güre Mahallesi\'nde Hizmete Devam

Balıkesir’in Edremit ilçesinin termali ile ünlü Güre Mahallesi’nde Edremit Belediyesi’nin çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

09.07.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinin termali ile ünlü Güre Mahallesi'nde Edremit Belediyesi'nin çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Fen İşleri ekipleri mahallenin cadde ve sokaklarında asfalt ve bakım onarımlarını yerine getiriyorlar.

Güre Mahallesi'nde Edremit Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar Belediye Başkanı Kamil Saka'nın talimatı ile düzenli bir şekilde sürdürülüyor. Güre Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından son olarak E-87 Karayolu'ndan merkeze çıkan yol üzerinde asfalt yama çalışmaları ile cadde ve sokaklarda ki bakım ve onarımları ile Yassıçalı Mahallesi'nde parke taş döşemeleri yapılıyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit'in tüm mahallelerinde çalışmaların düzenli bir şekilde yerine getirildiğini belirterek, "Yoğun geçen yaz sezonu nedeniyle oluşan eksikleri hemen gideriyoruz. Ayrıca gerekli önleyici tedbirleri de alıyoruz. Yaz sezonunu sorunsuz bir şekilde geçirebilmek için tüm ekiplerimiz özen içerisinde çalışıyor" dedi.

Başkan Saka, sorunlara kalıcı çözümler üretebilmek için gerekli projelerin da hazırlandığını vurguladı, Güre, Altınoluk, Akçay ve Zeytinli gibi turizm sezonun yoğun olarak geçtiği mahallelerimizde sezonun sona ermesinden sonra yatırımların startını vereceğiz" dedi - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güre Mahallesi'nde Hizmete Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement