Güreş Şampiyonasında "Bebek Sesi" - Son Dakika
Güncel

Güreş Şampiyonasında "Bebek Sesi"

Edirne'deki Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'na katılan kadın sporcu, bırakacak kimseyi bulamayınca 5 aylık bebeğini de beraberinde getirdi Salondaki sese rağmen zaman zaman uyuyan Kuzey bebeğe, annesi mindere çıktığında diğer güreşçiler baktı Aybüke Çintaş: "Bebeğimi bırakacağım kimse yoktu.

20.04.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SALİH BARAN - HAKAN MEHMET ŞAHİN - Edirne'deki Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'na katılan kadın güreşçinin bırakacak kimse bulamadığı için beraberinde getirdiği 5 aylık bebeği, sporcuların ve izleyicilerin maskotu oldu.

"Güreşin başkenti" olarak da bilinen Edirne'de, Güreş Federasyonunca düzenlenen şampiyonaya, 26 ilden 114 güreşçi katıldı. Kadın güreşçilerden birinin şampiyonaya bebeğiyle gelmesi ise dikkati çekti.

Salondaki sese rağmen zaman zaman pusetinde uyuyan Kuzey bebeğe, annesi minderde olduğunda diğer güreşçiler baktı. Bebek, şampiyonaya katılan sporcuların ve izleyicilerin maskotu haline geldi.

Burdur Polis Gücü'nde 69 kiloda güreşen Aybüke Çintaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yıldır güreştiğini, sadece hamile olduğu dönemde güreşlere ara verdiğini söyledi.

Doğumdan sonra mindere döndüğünü belirten Çintaş, Edirne'ye gelirken 5 aylık bebeğini de bırakacak kimse bulamadığı için yanında getirdiğini ifade etti.

Bebeğiyle şampiyonada ilgilenmesinin zorluğuna değinen Çintaş, "Bebeğimi bırakacağım kimse yoktu. Emzirdiğim için yanımda getirdim. O uyurken müsabakalara çıkıyorum. Diğer zamanlarda tribünlerde hem güreşleri izliyorum hem de bebeğimle ilgileniyorum. Biraz zor oluyor ama insan isteyince her şeyi yapıyor" diye konuştu.

Oğlunun da güreşçi olmasını istiyor

Çintaş, güreş sporunu çok sevdiğini, şimdiye kadar Türkiye şampiyonluğu da dahil çıktığı müsabakalarda çok sayıda madalya kazandığını söyledi.

Evlenmesine rağmen güreşlerden kopamadığını belirten Çintaş, "Artık kadınlar da güreşte söz sahibi olmaya başladı. Bebeğim büyüyene kadar müsabakalara onu da götüreceğim. Birlikte büyük başarılara imza atacağız" dedi.

Çintaş, oğlunun da güreşçi olmasını istediğini dile getirerek, "Armut dibine düşermiş. Güreşçilerin arasında büyüyen Kuzey de galiba güreşi çok sevecek. İyi bir güreşçi olsun isterim tabii" ifadelerini kullandı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güreş Şampiyonasında 'Bebek Sesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement