Güreşçiler Antremanlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Güreşçiler Antremanlarını Sürdürüyor

Güreşçiler Antremanlarını Sürdürüyor

Manavgat Belediyesi güreşçileri antremanlarını sürdürüyor.

17.06.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Belediyesi güreşçileri antremanlarını sürdürüyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Taşağıl Muhtarı Nail Arseven, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, güreşçilerin aileleri ile vatandaşların izlediği antremanlarda sporcular, yağlandıktan sonra peşrev çekerek er meydanına çıktı. Antrenman öncesi, genç yaşta hayatını kaybeden Taşağıllı başarılı pehlivan Hasan Kemal Kökçü dualar edilerek anıldı. 20 yaşında ölen pehlivanın babası Mustafa Kökçü, afişli anma sırasında oldukça duygulandı.

Manavgat Belediyesi adına güreşen ve 30 güreşte 28'inde birinci olarak büyük başarı elde eden Ramazan ve Celal Çilinger kardeşler ilgi odağı olurken, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Çilinger kardeşler, Başaltı Pehlivanı Oktay Sancak, Kemer güreşlerinde Küçük Orta Büyük Boy birincisi olan Bayram Aslantaş ve İsa Yıldırım'a Cumhuriyet altını takarak başarılarını ödüllendirdi. Başkan Sözen, "Başarılı sporcuları ödüllendirmeye devam edeceğiz" dedi.

Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim ise antremanların Kızılot, Ilıca, Sarılar, Taşağıl mahallerinde devam edeceğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güreşçiler Antremanlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement