Güreşçilerden Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Güreşçilerden Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret

Güreşçilerden Başkan Tahmazoğlu\'na Ziyaret

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün Dünya ve Türkiye şampiyonu güreşçileri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.

21.07.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün Dünya ve Türkiye şampiyonu güreşçileri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Güreş Antrenörleri Ali Oğuz Gürsel ve Mehmet Kara'nın da bulunduğu ziyarette Başkan Tahmazoğlu, teknik heyeti, Avrupa ikincisi ve Dünya üçüncüsü olan Ekrem Öztürk ile Türkiye birincisi olan Ali Kasım Taşdemir'i başarılarından dolayı tebrik etti.

Her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüzün başarılı iki güreşçisi ile birlikteyiz. Güreşçimiz Ali Kasım Taşdemir 63 kiloda Türkiye birincisi olmuştur. Kendisinden bundan sonra Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bekliyoruz. Güreşçimiz Ekrem Öztürk ise, 54 kiloda önce Türkiye şampiyonu ardından Avrupa ikincisi olmuş, şimdi de Dünya üçüncüsü olmuştur. Ben başarılarından dolayı tüm sporcularımızı kutluyorum. Bundan sonra sporcularımızdan dünya birinciliği bekliyoruz" dedi.

Güreşçiler Ekrem Öztürk ve Ali Kasım Taşdemir ise, desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, hedeflerinin daha iyi dereceler elde etmek olduğunu söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güreşçilerden Başkan Tahmazoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement