Güreşte Cide'ye Madalya Yağdı - Son Dakika
Yerel

Güreşte Cide'ye Madalya Yağdı

Güreşte Cide\'ye Madalya Yağdı

Kastamonu’da gerçekleştirilen okullar arası güreş turnuvasına damgayı Cide ilçesinden katılan genç güreşçiler vurdu.

20.01.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da gerçekleştirilen okullar arası güreş turnuvasına damgayı Cide ilçesinden katılan genç güreşçiler vurdu.

Kastamonu'da Gençlik Spor Müdürlüğü'nünce düzenlenen okullar arası güreş müsabakaları gerçekleştirildi. Turnuvaya Cide ilçesinden 24 öğrenci müsabakalara katıldı. Müsabakalar sonucunda Cide'den katılan tüm öğrenciler madalya aldılar. İlçedeki Birol Durası Anadolu Lisesi 15-16 yaş grubunda takım olarak Kastamonu birincisi, Cide Çok Programlı Lisesi 15-16 yaş grubunda Kastamonu 3.'sü, Cide İmam Hatip Lisesi 17-18 yaş grubunda takım olarak Kastamonu il ikincisi oldular. Turnuvaya katılan tüm öğrenciler ilçeye madalya kazanma sevinciyle döndüler.

Gerçekleşen bu başarının çok önemli ve değerli olduğunu ifade eden Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, "Bu başarıda emeği geçen üç okulumuzu ve başarı gösteren genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarıda beden eğitimi öğretmenlerimizin katkısı çok fazladır, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu başarıyı bölge şampiyonasında da bekliyoruz" dedi.

Gerçekleşen turnuvada il birincisi olan ve Kastamonu'yu bölge şampiyonasında temsil edecek olan Cide Birol Durası Anadolu Lisesi Öğrencileri isimlerini söyle;

"Semih Buğra Taş, Emre Tanın, Umut Alkan, Dursun Sökmen, İlyas Bayram Aydın, Hasan Acar ve Yasin Zilif." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güreşte Cide'ye Madalya Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement