Başkan Gürkan: Battalgazi'nin Her Noktasında Çalışma Var - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürkan: Battalgazi'nin Her Noktasında Çalışma Var

Başkan Gürkan: Battalgazi\'nin Her Noktasında Çalışma Var

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından 10 mahallenin 46 sokağında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

27.08.2015 15:05  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde 10 mahallenin 46 sokağında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesinin her noktasında çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Battalgazi Belediyesi tarafından 10 mahallenin 46 sokağında başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kısa sürede bitirilmesi hedeflenen çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesinin her noktasında çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Biz her zaman bir planlama sürecinden bahsettik. O planlama sürecinden sonrada yüksek tempoda çalışma başlayacak ve devam edecek dedik" diye konuştu.

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getiren Başkan Selahattin Gürkan, "Sizlerin de gördüğü gibi bugün Malatya'nın hemen her noktasında Battalgazi Belediyesinin bir inşaatını, yol yapma çalışmasını, kilit taşı çalışmasının, bir kaldırım yapma işini, yeni asfalt dökme, yeni yol açma, park ya da çevre düzenleme çalışmalarını bizzat yerinde görüyoruz. Burada Büyük Mustafa Paşa ve Nuriye Mahallesi'nin bulunduğu bölgede yine ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Yani Malatya'mızı ve Battalgazi'mizi geçmişine, mazisine layık istikbale hazırlama noktasında tüm ekibimizle birlikte topyekun çalışıyoruz.

Ben inanıyorum ki dönemin sonunda Malatya hakikaten bölgede cazibe merkezi olacak ve dikkat çeken, örnek olan Battalgazi ilçesi ile bütünleşecek" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürkan: Battalgazi'nin Her Noktasında Çalışma Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement