Kayyum Atanan Güroymak Belediyesinin İlk İcraatı: Klimalı Durak - Son Dakika
Güncel

Kayyum Atanan Güroymak Belediyesinin İlk İcraatı: Klimalı Durak

Bitlis'in kayyum atanan Güroymak Belediyesi, vatandaşların minibüs beklerken soğuk hava şartlarına maruz kalmaması için ilçeye 6 adet klimalı durak yerleştirdi.

20.02.2017 09:59  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Güroymak Belediyesi, vatandaşların soğuk havadan etkilenmemesi için ilçenin değişik noktalarına 6 adet klimalı durak yerleştirdi.

KAYMAKAM'IN İLK İCRAATI

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, klimalı durakları inceleyerek, burada dolmuş bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaymakam Alibeyoğlu, kayyum olarak atandıktan sonra ilk icraatlarının vatandaşın sıkıntılarını gidermek olduğunu söyledi.

<a class='keyword-sd' href='/kayyum/' title='Kayyum'>Kayyum</a> Atanan Güroymak Belediyesinin İlk İcraatı: Klimalı Durak

6 ADET KLİMALI DURAK YERLEŞTİRİLDİ

Alibeyoğlu, "Malumunuz 28 Kasım itibari ile Güroymak ilçesine kayyum olarak görevlendirildik. İlk etapta vatandaşımıza dokunacak ve sıkıntılarını giderecek hizmetlere ağırlık veriyoruz. Bilindiği üzere ilçemizde kış şartları çok ağır geçiyor. Kar çok fazla yağıyor ve çok ciddi manada soğuk geçen bu kış şartlarında seyahat eden vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu seyahat edebilmeleri için ilçemize 6 adet klimalı durak yerleştirdik. İnşallah bu hizmetimizle Güroymaklı kardeşlerimiz daha rahat ve daha konforlu bir seyahat yapacaklar. Bu durakların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabi burada devletle vatandaşın el ele vererek kenetlenmesini görüyoruz. Devletimizin destekleri ile daha güzel hizmetleri önümüzdeki süreçte inşallah hayata geçireceğiz. Güroymaklı kardeşlerimizin hizmetlerin en güzeline layık olduklarını biliyoruz. Devletimizin bize sağlamış olduğu imkanları en etkin ve verimli bir şekilde Güroymaklı kardeşlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

"TERÖRE PRİM VERMEYELİM"

Durakta bekleyen vatandaşlara da hitap eden Alibeyoğlu, "Teröre pirim vermeyelim. Ülkemizin birliğine, dirliğine kasteden hainlere geçit vermeyelim. İnşallah bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız. Devletimizin sunmuş olduğu hizmetleri sizlere getireceğiz" diye konuştu.

Kayyum Atanan Güroymak Belediyesinin İlk İcraatı: Klimalı Durak

"ALLAH DEVLETİMİZE ZARAR VERMESİN"

Durakta dolmuş bekleyen vatandaşlar ise kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu'na teşekkür ederek, "Özellikle engellilerimiz ve yaşlılarımız için bu çalışma çok iyi oldu. Allah devletimize zeval vermesin. Böyle hizmetler geldiği müddetçe belimiz asla yere gelmez. Bizler fazla bir şey istemiyoruz; sağlık, huzur ve hizmet istiyoruz" dediler.

Kayyum Atanan Güroymak Belediyesinin İlk İcraatı: Klimalı Durak
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayyum Atanan Güroymak Belediyesinin İlk İcraatı: Klimalı Durak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement