Gürsesli Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Gürsesli Güven Tazeledi

Gürsesli Güven Tazeledi

Adana Müteahhitler Birliği olağan genel kurul toplantısında Başkanlığa yeniden Sedat Teoman Gürsesli seçildi.

13.04.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Müteahhitler Birliği olağan genel kurul toplantısında Başkanlığa yeniden Sedat Teoman Gürsesli seçildi.

Adana Müteahhitler Birliği olağan genel kurulu öncesi bir konuşma yapan Gürsesli görevde bulundukları zaman zarfında bütün üyelerinin desteklerini gördüklerine vurgu yaparak, "Bizlere görev yaptığımız zaman içerisinde siz üyelerimizin çok büyük desteği oldu, bizi hiçbir konuda yalnız bırakmadınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır ne yaptıysak, hangi başarıya imza attıysak bunları birlikte başardık. Şunu herkesin bilmesinde fayda var biz Adana Müteahhitler Birliği olarak çok büyük bir aileyiz. Bugün burada tekrar seçim yapıyoruz ve seçimlere tek liste ile gidiyoruz, buda bizim tek vücut olduğumuzun en güzel kanıtıdır. Yapacağımız yeni projeler ile Adana'mızın çehresini olumlu yönde değiştirmede çok büyük katkılarımız olacak" diye konuştu.

Divan Başkanlığını Burhan Seçmen'in yaptığı Adana Müteahhitler Birliği olağan genel kurulunda Başkanlığa Sedat Teoman Gürsesli seçilirken Asil Üyeliğe ise Hasan Gzi Gürbüz, Haydar Çakıroğlu, Gülsen Akyazıcı, Ercan Avşar, Yaşar Biniciovat, Niyazi Tör, Niyazi Toklu, Tahsin Uzkurt, Yusuf Küpeli, Sabri Tunca getirildi.

Yapılan seçimlerin ardından Adana Müteahhitleri Derneği yeni yönetimi ve üyeleri bir araya geldikleri yemekte yeni yapacakları yeni projeler hakkında birbirleriyle fikir alışverişinde bulundular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürsesli Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement