Gürsoy: Çorum Artık 1 Bakan İstiyor - Son Dakika
Güncel

Gürsoy: Çorum Artık 1 Bakan İstiyor

Gürsoy: Çorum Artık 1 Bakan İstiyor

Osmancık Derneği Başkanı Serdar Gürsoy, "Çorum artık bir 'Bakan' istiyor." dedi.

27.08.2014 17:52  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇESİAD (Çorumlu Eğitimci ve Sanayici İş Adamları Derneği) Sosyal Kollar Temsilcisi ve Osmancık Derneği Başkanı Serdar Gürsoy ; Çorum artık bir "Bakan" istiyor.Diyerek dileklerini dile getirdi.

10 Ağustos’2014 te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek veren ÇORUMLU vatandaşlar, Çorum’den bir bakan çıkmasının zamanının geldiğini düşünüyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da gözler 10 Ağustos Cumhurbaşkanı seçiminden zaferle çıkarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya’ya çıkacak olması nedeniyle 27 Ağustos’ta yapılacak kongreye çevrildi.

Cumhurbaşkanı seçiminde Erdoğan’a çok yüksek desteğin verildiği Çorum’da vatandaşlar, AK Parti’nin olağanüstü kongresi sonrasında seçilecek yeni genel başkan önderliğinde oluşturulacak yeni kabinede TBMM İdare Amiri ,Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu'yu da görmek istiyor.Çorum olsun İstanbul olsun Ankara olsun, İzmir ,Kocaeli,Bursa gibi birçok büyük şehirde hemşehrilerimizle bir aradayız. Bunu gerçekten yürekten söylüyorum, kimle konuşsak tek yürek olarak,her renkten insanımız artık Salim Uslu'yu bakan olarak görmek istediklerini bizlere söylüyorlar.Bize düşen görevde bunu hükümetin üst mercilerine, sayın genel başkana iletmektir .

"Çorumluların büyük oranda Erdoğan’ı bu seçimde istikrarın sürmesi için desteklediklerini düşünüyorum, Vatandaşlarımız ;bu Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaklaşık %70’ile büyük bir başarıya imza attıklarını , Uslu’yu “ bakan olarak görmeyi hak ettiklerini söylüyorlar"

“Salim USLU 'yu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görmek istiyoruz”

USLU'nun uzun yıllar sendika başkanlığı yapmış olması,çalışma ve sosyal güvenlik alanında engin tecrübelerinin olması , birikiminin verdiği avantaj dolayısıyla çalışma hayatında hayırlı işlere imza atacağına inancımız sonsuzdur ,
"Bende bir STK başkanı olarak temsil ettiğim toplum adına aynı düşüncedeyim .SALİM USLU Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olmalıdır " .

27 Ağustos’ta gerçekleşecek olan kongre sonrası 2015’te yapılacak olan genel seçimlere sağlam bir kadro ile girmek isteyen AK Parti’de, kabineye yeni girecek bakanların özellikle 3 dönem kuralına takılmayanlar arasından belirlenmesi beklenmekte. Ak Parti’nin Çorumlu Milletvekili ve T.B.M.M. İdare Amiri USLU'nun bakan olacağı söylentileri günden güne artarken, 2011 genel seçimlerinde milletvekili seçilen USLU’nun henüz ilk döneminde olması da bu söylentileri destekliyor .

ÇESİAD Yön.Kur.S.K Başkanı -Serdar Gürsoy
Osmancık Derneği - Yönetim Kurulu Başkanı

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gürsoy: Çorum Artık 1 Bakan İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Yüksek Hızlı Tren İle Sivas-İstanbul Arası Seyahat Süresi Kısaldı
    10:43 Yüksek Hızlı Tren İle Sivas-İstanbul Arası Seyahat Süresi Kısaldı

    Türkiye'nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkanı sunacak. Sivas'ın yollarına, İstanbul'a seyahat süresi otobüsle yaklaşık on dört saat sürerken 4 Mayıs'ta başlayacak olan aktarmasız Sivas-İstanbul seferi ile bu seyahat süresi yaklaşık yedi saate kadar düşecek.


Advertisement