Gürsu Bayanlar Derneği Hızlı Başladı - Son Dakika
Yerel

Gürsu Bayanlar Derneği Hızlı Başladı

Bursa'nın Gürsu ilçesinde yaklaşık bir ay önce kurulan GÜRBADE (Gürsu Bayanlar Derneği) çalışmalarını sürdürüyor.

16.04.2014 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gürsu ilçesinde yaklaşık bir ay önce kurulan GÜRBADE (Gürsu Bayanlar Derneği) çalışmalarını sürdürüyor.

Kadınların sosyal hayata kazandırılması, eğitimi, sosyal ve kültürel etkinliklerde rol oynaması, iş hayatına kazandırılması amacıyla kurulan dernek faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Her hafta farklı bir çalışma gerçekleştiren derneğin, Gürsu Belediyesi ve Hareketli Yaşam Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği  "Sağlıklı Yaşam Sporu" etkinliği ilgi gördü. Uzman antrenör eşliğinde düzenlenen sağlıklı yaşam sporuna katılan 167 bayan, sporun ardından hep birlikte kahvaltı yaptılar.

Dernek başkanı Pınar Doğru, yaptığı açıklamada, "Birkaç bayan arkadaşla çıktığımız bu umut dolu yolculukta, bugünkü bu fotoğraf bizi oldukça mutlu etti. Daha da umutlandırdı. Bayanların her alanda gelişmesi, toplumda söz sahibi olması, özgüven kazanmaları için yola çıktık. " dedi.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise sabahın erken saatinde olmasına rağmen ilk kez düzenlenen bu etkinliğe katılımın yoğun olmasından dolayı dernek yöneticilerini tebrik etti.

Yıldız, "Bizlerde topluma faydalı, hanım kardeşlerimize faydalı olan her organizasyonda destek vereceğiz." ifadesini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürsu Bayanlar Derneği Hızlı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement