Gürsu Bugün Kırmızı Beyaz - Son Dakika
Güncel

Gürsu Bugün Kırmızı Beyaz

Gürsu Bugün Kırmızı Beyaz

Gürsu Belediyesi personeli, milli irade ve demokrasi için birliktelik ruhunu ortaya koymak amacıyla, "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez" yazılı tişörtleriyle hizmet verdi.

02.08.2016 16:41  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizin bütünlüğüne kasteden şer güçlerin darbe girişiminin ardından ülkemizde yaşanan birliktelik ruhu her geçen gün daha da güçleniyor.

Millet olarak ülkemizi sahiplenme ve savunmada gösterilen üstün iradenin en güzel örneklerinden biri de Gürsu'da yaşandı. Gürsu Belediyesi personeli, "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez" yazılı tişörtler giyerek, hizmet verdi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,"Belediye personelimiz birliktelik ruhumuzu ortaya koyan tişörtlerle hizmet vererek, ülkemizin aydınlık geleceğine her zaman sahip çıkacağımız vurgusunu yaptı. Millet olarak ülkemizi sahiplenme ve savunmada gösterilen üstün iradenin coşkusu, her geçen gün artarak meydanlara taşmaya devam ediyor. Gürsu olarak ilk günden bugüne, ülkemizin geleceği için meydanlardayız. Muhteşem bir sinerjiyle biraraya gelerek demokrasi nöbetimizi en coşkulu şekilde tutmaya devam ediyoruz. Millet olarak göstermiş olduğumuz irade dolayısıyla halkımızla gurur duyuyorum. Tüm dünyaya demokrasi örneği olacak, güçlü millet iradesini ve hakimiyetini göstermiş olduk. Millet olarak, vatan sözkonusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakarak nasıl birlik olduğumuzu, canımızı ortaya koyarak vatanımızı nasıl savunduğumuzu tüm şer güçler gördü. İnşallah ülke olarak bu zor günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız. Ülkemiz için nöbetimiz devam edecektir"dedi.

Gürsu Belediyesi personeli, hizmet binası önünde çekilen toplu fotografın ardından, tüm gün tişörtlerle hizmet verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Bugün Kırmızı Beyaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement