Gürsu' Da Bahar Tazeliği - Son Dakika
Güncel

Gürsu' Da Bahar Tazeliği

Gürsu' nun mahalleye dönüşen köyleri, Gürsu Belediyesi tarafından yapılan üstyapı çalışmalarıyla taze bir görünüme kavuşturuluyor.

17.05.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediyesi' nin çevre güzelleştirme çalışmaları kapsamında, Karahıdır Mahalle Meydanı

"İlçemizin sahip olduğu tarihi dokuyu ve zengin tarım arazilerini koruyarak, şehircilik anlamında gelişimini sağlamaya yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık "Gürsumuz' un çağdaş kent kimliğinin tüm özelliklerine sahip olması için çalışıyoruz. İlçe halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kent kimliğini oluşturan üstyapı çalışmaları konusunda hassas davranarak en hızlı şekilde çözümler üretiyoruz. Verimli tarım arazileriyle bilinen ve köy konumundan mahalle konumuna geçen eski köylerimizin yollarını Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle iyileştiriyoruz. Ulaşım koşullarının çağdaş kent kimliği kazanılmasında çok önemli olduğu bilinciyle çalışmalarımıza yoğun olarak devam ediyoruz. Bunun yanında mahalle meydanlarında yaptığımız çalışmalarla ilçemizin vitrinini güzelleştiriyoruz"dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yolu asfaltlanan Karahıdır Mahallesi, Gürsu Belediyesi' nce yapılan meydan düzenleme çalışması ile yepyeni bir görünüme kavuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu' Da Bahar Tazeliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement