Gürültü Çıkarmak İçin Bin Lira Harcamış - Son Dakika
Güncel

Gürültü Çıkarmak İçin Bin Lira Harcamış

Gürültü Çıkarmak İçin Bin Lira Harcamış

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde gelen bir ihbarı değerlendiren polis, durdurduğu otomobilde bin lira harcanarak yapılan uzaktan kumandalı egzoza rastlayınca şaşkınlığını gizleyemedi.

28.05.2014 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde gelen bir ihbarı değerlendiren polis, durdurduğu otomobilde bin lira harcanarak yapılan uzaktan kumandalı egzoza rastlayınca şaşkınlığını gizleyemedi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, aşırı gürültü yaptığı için çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine 03 KK 123 plakalı otomobili deniz yolu üzerinde durdurdu. Otomobilde inceleme yapan polisler, otomobile özel bir egzoz düzeneği yerleştirildiğini gördü. Otomobil içinden kumanda edilen egzozun istenildiği zaman yarış otomobillerinin çıkardığı sesi çıkarabildiği belirlendi. 500 ila bin lira arasında değişen fiyatlarla monte edilebilen düzeneği görünce şaşıran polis ekipleri, otomobili bağlamak için girişimde bulundu. Hasan A. isimli sürücü ise, otomobilini kurtarmak için egzozu sökmeyi kabul etti. Egzoz söküldükten sonra 172 lira idari para cezası kesilen araç sürücüsüne ayrıca kurallara aykırı müzik tertibatı olduğu için de 80 lira daha para cezası kesildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Cebrail Altunsu, "Normal zamanda araçta fazla ses çıkmıyor ama uzaktan kumandaya basıldığında otomobil yarış otomobilinin çıkardığı sesi çıkarmaya başlıyor. Son zamanlarda bu konu hakkında bizlere fazlasıyla şikayet geliyor. Gençlerimizi bu tür çevreye rahatsızlık veren davranışlarda bulunmamaları konusunda uyarıyoruz. Yakalandıkları takdirde araçta bulunan sistem sökülerek, araç trafikten men ediliyor. Bu yüzden böyle bir yola girmemeleri kendi menfaatleri açısından önemli" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gürültü Çıkarmak İçin Bin Lira Harcamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement