Gürün'de Konuştu - Son Dakika
Güncel

Gürün'de Konuştu

Gürün\'de Konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pınarbaşı'ndan sonra Sivas'ın Gürün İlçesi'ne uğradı.

27.11.2014 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pınarbaşı'ndan sonra Sivas'ın Gürün İlçesi'ne uğradı. İlçeye 5 kilometre uzaklıkta partililer tarafından coşkuyla karşılanan Bahçeli, Gürün Belediyesi'nde MHP'li Başkan Nami Çiftçi'den brifing aldı.

30 Mart seçimlerinde Gürün'ün de aralarında olduğu çok sayıda yerde belediye başkanlığını kazandıklarını anlatan Bahçeli, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimde MHP'nin ülke yönetiminde sorumluluk alacağı görüşünü savundu.

Devlet Bahçeli, çözüm sürecini eleştirirken şöyle dedi:

"Hükümet ise çözüm sürecinde ısrarlı olduğunu söylüyor ama bir şarta bağlıyor. O şart nedir? Kamu düzeninin sağlanması. Kim sağlayacak. Ülkeyi böldükten sonra, İmralı'yı getirip Ankara'ya oturduktan sonra o sağlayacaksa senin ne işiniz var. O sebepten dolayı bir kamu istikrarı ve huzurunun sağlanması çok önemlidir. Bugün bazı bölgelerimizde yaşanamaz hale gelmiştir. Gazetelerde, basında okuyorsunuz. Bir avuç çapulcu Türk polisine hüviyet soruyor. Halbuki tam tersi olması lazım. Bütün bunlar devam ederse Allah muhafaza Türkiye'de ya bir iç çatışma yaratır veya bölünmeye götürür. Bunu önlemek lazımdır. Bunun için de partiler üstü düşünerek hareket etmekte yarar vardır."

Bahçeli, partililerin sevgi gösterileri arasında ilçeden ayrılıp Malatya'ya gitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gürün'de Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement