Gürün MYO'da Akademik Yıl Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Gürün MYO'da Akademik Yıl Açılış Töreni

Gürün MYO\'da Akademik Yıl Açılış Töreni

Gürün Meslek Yüksek Okulunda 2014-2015 eğitim-öğretim akademik yılı açılış töreni gerçekleştirildi.

17.10.2014 16:12  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün Meslek Yüksek Okulu'nda 2014-2015 eğitim-öğretim akademik yılı açılış töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını yapan Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Önder, okulda şuan 11 bölüm, 12 öğretim görevlisi ve 500 öğrenci mevcudu var. Bazı bölümlerimiz öğrenci olmadığından ötürü kapanmıştır. 8 bölümümüz aktiftir. Meslek yüksek okulumuzu Gürün'le bütünleştirmeyi ve birlikte yol almayı hedefliyoruz. Mekanlarımız uzak olsa da gönüllerimiz yakın olsun istiyoruz" dedi.

Okul hayatının insanın ömründe iz bırakacak hatıralarla dolu dönemlerden biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nami Çiftçi: "Bizlerde bu yollardan geçtik. Maziye şöyle bir baktığımda okul dönemlerindeki anılarım hafızamdaki tazeliğini hala korumaktadır. Gece gündüz çalışarak ülkemizi daha da ileri seviyelere taşımak siz gençlere düşen en önemli görevdir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenci ve öğretmenler davul zurna eşliğinde halay çekti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürün MYO'da Akademik Yıl Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi
    10 Nis Konya'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi

    Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Programda, protokol üyeleri bayramlaştı.

  • AK Parti Antalya İl Başkanlığı Bayramlaşma Programı Düzenledi
    10 Nis AK Parti Antalya İl Başkanlığı Bayramlaşma Programı Düzenledi

    AK Parti Antalya İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. İl Başkanı Ali Çetin, Gazze'deki Müslümanları ve Filistin halkını unutmamaları gerektiğini belirtti. Çetin, seçimlerde Antalya halkının kendilerine muhalefet görevi verdiğini ve belediye başkanlarının vaatlerini takip edeceklerini söyledi. Programa AK Parti milletvekilleri, MKYK üyeleri ve partililer katıldı.

  • Güney Kore'de Ulusal Meclis Üyeleri İçin Seçimler Yapıldı
    10 Nis Güney Kore'de Ulusal Meclis Üyeleri İçin Seçimler Yapıldı

    Güney Kore'de halk, 4 yıl boyunca görev yapacak Ulusal Meclis üyelerini belirlemek üzere bugün sandık başına gitti. Seçime yaklaşık 29.4 milyon kişi katıldı ve oy kullanma işlemi sona erdi. Resmi sonuçların ilerleyen saatlerde kesinleşmesi bekleniyor.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Esnafı Ziyaret Etti
    10 Nis Konyaaltı Belediye Başkanı Esnafı Ziyaret Etti

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. Görevi süresince esnafı her zaman ziyaret edeceğini söyleyen Başkan Kotan, yerel seçimlerde kendisine destek veren esnafa da teşekkür etti.

  • Sakarya, Düzce, Bolu, Bartın, Karabük ve Zonguldak'ta Bayramlaşma Törenleri
    10 Nis Sakarya, Düzce, Bolu, Bartın, Karabük ve Zonguldak'ta Bayramlaşma Törenleri

    Sakarya, Düzce, Bolu, Bartın, Karabük ve Zonguldak'ta kent protokolünün yoğun katılımıyla Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma törenleri yapıldı.

  • Tokat'ta Ramazan Bayramı dolasıyla bayramlaşma programı düzenlendi
    10 Nis Tokat'ta Ramazan Bayramı dolasıyla bayramlaşma programı düzenlendi

    Tokat'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında Vali Numan Hatipoğlu, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşları kabul ederek, bayramlarını kutladı. Programa AK Parti Tokat milletvekilleri, Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanı, Belediye Başkanı, üniversite rektörü, emniyet müdürü, jandarma komutanı ve diğer daire müdürleri de katıldı.

  • Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü vatandaşlarla karşıladı
    10 Nis Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü vatandaşlarla karşıladı

    Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Merkez Camisi'nde bayram namazını kılan ve vatandaşlarla sohbet edip bayramlaşan Başkan Önal, Bayraklı'nın çınarlarını da unutmadı. Önal, Şehit Asteğmen Adem Dertsiz Huzurevi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerine karanfil dağıttı. Ayrıca, Şehit Uygar Yalçınkaya'nın ailesini de ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

  • Sinop'ta Ramazan Bayramı dolasıyla bayramlaşma programları düzenlendi
    10 Nis Sinop'ta Ramazan Bayramı dolasıyla bayramlaşma programları düzenlendi

    Sinop'ta Vali Mustafa Özarslan önderliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Boyabat ilçesinde ise AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'in konuşmasıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

  • Çin Jiamusi Hanjiang Festivali: Nehre Dua ve Bereket
    10 Nis Çin Jiamusi Hanjiang Festivali: Nehre Dua ve Bereket

    Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Jiamusi kentinde, 2024 Çin Jiamusi Hanjiang Festivali başladı. Festivalde, yerel halkın nehre bağırarak yeni yılın bereketi ve iyi balık hasadı için dua ettiği eski bir gelenek olan 'Hanjiang' ritüeli gerçekleştiriliyor. Ayrıca festivalde Şaman dansları, hikaye anlatıcılığı ve diğer performanslar da sergileniyor. Hanjiang Festivali, balıkçı ve avcı toplulukları tarafından kutlanan geleneksel bir kutsama törenidir.

  • Bakan Bayraktar, Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının bayramını kutladı
    10 Nis Bakan Bayraktar, Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının bayramını kutladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay'a ziyaret gerçekleştirerek Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının bayramını kutladı. Bakan Bayraktar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü tebrik etti ve Hatay'ın hızlı bir şekilde yaralarını saracağını söyledi.

  • Düzce'de 4. dönemini kazanan Hanife Gür, mahalle sakinlerinin takdirini kazanıyor
    10 Nis Düzce'de 4. dönemini kazanan Hanife Gür, mahalle sakinlerinin takdirini kazanıyor

    Düzce'de yaşadığı mahalle sakinlerinin ısrarlarıyla 15 yıl önce adaylığını koyduğu muhtarlığı 4. döneminde de kazanan 63 yaşındaki Hanife Gür, hizmet azmi ve her yaştan insanla kurduğu muhabbetle örnek yöneticilik sergiliyor. Gür, semt pazarı ve kadınlar için el emeği pazarının kurulması, lise ve üniversite öğrencileri için kursların açılması, oyun parkı ve spor sahalarının yapımı gibi sosyal, ekonomik, sağlık ve eğitim alanlarında hizmetlerin getirilmesi çabalarıyla mahalle sakinlerinin takdirini ve sevgisini kazandı.

  • CHP Çanakkale İl Teşkilatı Bayramlaşma Programında Buluştu
    10 Nis CHP Çanakkale İl Teşkilatı Bayramlaşma Programında Buluştu

    CHP Çanakkale İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, tüm vatandaşların bayramını kutladı ve değişimin gücüyle ayağa kalkan CHP'nin Türkiye'de de ayağa kalkacağını belirtti. Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun da katıldı.


Advertisement