Güven Partisi'ne Kumar Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Güven Partisi'ne Kumar Operasyonu

Güven Partisi\'ne Kumar Operasyonu

Akif ÖZDEMİRADANA, (DHA) - ADANA'da kumar oynatıldığı ihbarı üzerine polisin baskın yaptığı Güven Partisi Adana İl Başkanlığı'nda tombala kartları ve pulları tuvaletten çıktı.

14.08.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akif ÖZDEMİRADANA, (DHA) - ADANA'da kumar oynatıldığı ihbarı üzerine polisin baskın yaptığı Güven Partisi Adana İl Başkanlığı'nda tombala kartları ve pulları tuvaletten çıktı. Operasyonda kumar oynayan 96 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapılarak 189'ar lira para cezası kesildi. Partinin İl Başkan Yardımcısı F.A. ve 6 kişi hakkında da kumar oynatmak için yer temin etmekten işlem yapıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki Güven Parti İl Başkanlığı binasında tombala oynatıldığı ihbarı üzerine binaya 16'ncı kez operasyon yaptı. İçerdekilerin kapıyı açmak istememesi üzerine polis, binaya tırmanıp ilk kapıyı kendi açtı. Ancak polisin karşısına ikinci kapı çıktı. Yaklaşık 30 dakika kapının önünde bekleyen polis ekipleri, kapıdaki delikten içeride kimsenin olup olmadığına bakınca içeride şahısların olduğunu gördü. Yaklaşık 30 dakikanın ardından bir kişi kapıyı açtı. Bu kişinin kapıyı açar açmaz polise Ben başkanım bana bir şey yapamazsınız, bana dokunmayın demesi dikkat çekti. Polis, içeri girdiğinde 96 kişinin tombala oynadığını, başkan yardımcısıyla birlikte 6 kişinin de tombala oynattığını belirledi.

MALZEMELERİ SAKLAMIŞLAR

30 dakika kapı açılmadığı için tombalacıların malzemeleri zulaladığını tahmin eden polis her yerde tombala malzemesi aramaya başladı. Yapılan çalışmada kısa sürede klozet içinde, tuvalet içinde tombalalar bulundu. Ayrıca tombalacıların diğer malzemeleri de duvarı delip, giydirme yaptıktan sonra malzemeleri yan taraftaki dükkana koyduğunu belirledi. Giydirmeyi açan polis, delikten malzemeleri çıkardıktan sonra tombala oynayan 96 kişi hakkında Kabahatler Kanunu'na göre işlem yaparak, 189'ar lira para cezası verdi. Partinin İl Başkan Yardımcısı F.A. ve 6 kişi hakkında da kumar oynatmak için yer temin etmekten işlem yapıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güven Partisi'ne Kumar Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adanalı01: Dün yorumlara yazdım akşam eve gittim bütün haberlerde adana polislerini gösteriyordu, yine baskın yine baskın sonda olmaz herhalde 0 0 Yanıtla
  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement