Güvenç, AK Partili Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Güvenç, AK Partili Gençlerle Buluştu

Güvenç, AK Partili Gençlerle Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Partili Gençlik Kolları'nın düzenlediği 'Tecrübe Konuşuyor' buluşmasına konuk oldu.

01.04.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor" toplantısına konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor" toplantısının bu haftaki konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç oldu.

Başkan Güvenç toplantıya katılan teşkilat üyelerine eski ve yeni Türkiye'de olanlarını analiz yaparak anlattı. Gençliğin bu ülke için ne kadar değerli ve kıymetli olduğundan söz eden Başkan Güvenç, gençlik yıllarında yaşadıklarını anlattı. Türkiye'nin son 12 yılda yakaladığı kalkınma ivmesinde AK Gençliğin çok büyük bir rol oynadığını belirten Güvenç, gençlik teşkilatlarının gittikçe büyüdüğünü aktardı.

Şanlıurfa'nın büyük bir genç nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Güvenç şunları kaydetti: "AK Parti kadroları büyüğü ve küçüğü ile dinamik yapısını her zaman sergiliyor. Memleketine sahip çıkıyor mücadele ediyor. Tarihi yeniden yazıyor bunu her zaman her yerde söyleyebilirsiniz. Benim vurgu yaptığım bir başka olayda AK Parti demokratik nizamlardan bilinen klasik parti olmanın ötesinde bir kimliğe sahiptir. Bu parti Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının kurmuş olduğu bir ilim irfan partisidir. Ahlak ve bir siyaset mektebi olan AK Parti her zaman gençliğe ışık tutmuştur. Bu toprakların ve medeniyetimizin yeniden ayağa kaldırılma projesi hedefinde ilerliyor. Bizim hareketimiz 150 yıldır ezilen horlanan sömürülen İslam coğrafyasını yeniden birleştirilmesi ve kardeşlik ruhu içinde yaşatabilmek bunun için görev ve sorumluluklarımız çok fazla bizim tatil yapmaya boş gezmeye hakkımız yok. Bizim öncesinde asırlardır kaybedilen zamanın yeniden toparlak üzere inşa edilen bir hareketin mensubuyuz. Ben benim yaşında olanlar cumhuriyetin son 20 yılında yaşananlara tanıklık etti. Bizler birçok yıkıntıyı acıyı yaşadık. Bunları bilerek yaşayarak hizmet ediyoruz."

Toplantıya Başkan Güvenç'in yanı sıra AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmacı ve teşkilat üyeleri katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Güvenç, AK Partili Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement