Güvenç Parke Taşı Döşedi - Son Dakika
Yerel

Güvenç Parke Taşı Döşedi

Güvenç Parke Taşı Döşedi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Argıl Caddesi’nde yürütülen parke çalışmasında işçilere yardım ederek, parke taşı döşedi.

30.04.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Argıl Caddesi'nde yürütülen parke çalışmasında işçilere yardım ederek, parke taşı döşedi.

Başkan Güvenç ve beraberindekiler ilçe merkezi ve Argıl Mahallesi'nde yeni açılan bin 100 metrelik caddede yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. Güvenç, ardından Argıl Caddesi'nde 42 metrekarelik alanda yürütülen parke çalışmasında işçilere yardım etti, parke taşı döşedi.

İncelemenin ardından açıklama yapan Başkan Güvenç, Halfeti'nin turizm bakımından son yıllarda büyük ilerleme kaydettiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Halfeti'nin gelişmesi ve daha çok turist çekmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Güvenç, şunları kaydetti:

"Beni en çok mutlu eden Halfetililerin kadirşinaslığı oldu. Pankart açtılar teşekkür ettiler. Biz inşallah bu hizmetlerin çok daha fazlasını yapacağız. Ama mütevazi hizmetler için ilçe halkının gösterdiği bu teşekkür beni çok mutlu etti ve hayırlı olsun diyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde gerek sahil düzenlenmesi gerekse gerek marinanın alınıp bir işletme haline getirilmesi noktasında önemli işler yapacağız. Dün Sayın Valimiz ile görüştük, marinayı biz alıp işleteceğiz. Halfeti'deki amacımız buranın geniş ferah ve pırıl pırıl bir turizm beldesi olmasıdır. Bunu için ne gerekiyorsa yapacağız."

Argıl Mahalle Muhtarı Hüseyin Tokgöz ise, çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güvenç Parke Taşı Döşedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement