"Güvende Hissetmenin En Akıllı Yolu" - Son Dakika
Güncel

"Güvende Hissetmenin En Akıllı Yolu"

Family Network, benzersiz teknolojisi ve pratik kullanımıyla ev, iş yeri ve bireyler için 7 gün 24 saat güvenlik ve iletişim hizmeti sağlıyor.

23.04.2014 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benzersiz Teknolojisiyle, Yepyeni Güvenlik ve İletişim Platformu Famıly Network

Kairos Teknoloji ve Yatırım A.Ş. tarafından Türkiye'de hizmete sunulan güvenlik platformu Family Network, benzersiz teknolojisi ve pratik kullanımıyla ev, iş yeri ve bireyler için 7 gün 24 saat güvenlik ve iletişim hizmeti sağlıyor. Güvenlik, sağlık, akıllı ev ve mobil konum bilgileri takibi servislerinin tümünü aynı platformda sunan Family Network'ün verdiği hizmetlere, ücretsiz mobil uygulaması ile cep telefonundan da ulaşılabiliyor.

Gelişmiş güvenlik ve iletişim platformu Family Network, akıllı ve tümü birbiriyle entegre teknolojisiyle, ev ve iş yeri güvenliğinin yanı sıra kişilere yönelik sağlık ve çocuk güvenliğine ilişkin konum takip hizmeti de sunarak fark yaratıyor.

Kairos Teknoloji ve Yatırım A.Ş. tarafından kurulan Family Network, ailelere ve iş yerlerine çocuk ve personel güvenliği amacıyla, akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilen uygulamalar sayesinde, özellikle büyük şehirlerde çocuklarının güvenliğiyle ilgili kaygı taşıyan ebeveynlerin, günlük hayatlarının akışını kesmeden çocuklarıyla ilgili acil durumlardan sürekli haberdar olmalarına olanak sağlıyor. Family Network'un mobil uygulaması FN Mobil, Apple Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Family Network tarafından sağlanan FN Mobil servisinin ücretsiz özelliklerinden bazıları aşağıdaki gibidir:

Ebeveynler, çocuklarının o anda nerde olduklarını harita üzerinde görebiliyor.

Ebeveynler, çocuklarının gün içerisinde nerelerde olduğunu, harita üzerinde numaralandırılmış olarak görebiliyor.

FN Mobil sayesinde, tüm aile birbiriyle aynı platform üzerinden mesajlaşabiliyor.

Mobil sistemde çocuk dışarıdayken olumsuz bir durumla karşılaşıp acil butonunu kullandığında sistem aileyi bilgilendiriyor.

Çocuklar için sağlanan yer belirleme hizmetiyle, belirlenen bir lokasyona ulaştıklarında ve ayrıldıklarında, ebeveynler bilgilendiriliyor. Bu sayede, ebeveynler, çocuklarına belirledikleri bir lokasyon tanımladıklarında, gün içerinde, otomatik olarak bilgilendiriliyorlar.

Uygulamanın gelişmiş servisleri ise;

7 gün 24 saat canlı çağrı merkezi desteği ve uygulama üzerinde bulunan tek tuşla yardım talebinde bulunabiliniyor.

Çocuğun geçmiş hareketlerinin tümü incelenebiliyor.

Uygulama aile içi telekonferans olanağı sağlıyor.

FN Mobil aynı zamanda iş yerlerinde kullanılabiliyor ve iş yerindeki departman içi mesajlaşma, telekonferans ve saha ekibinin harita üzerinden takibi amacı ile de kullanılabiliyor.

Family Network Genel Müdürü Çağatay Arslan, hem evde ve iş yerinde hem de sokakta birbiriyle tümüyle entegre biçimde çalışmak üzere tasarlanmış, ayrıca gelişmiş güvenlik hizmetlerinin yanında, iletişim, sağlık ve akıllı ev özelliklerini de tek bir platformda sağlayan ilk marka olduklarını ifade etti.

Arslan ayrıca, mobil güvenlik hizmetlerinin tasarımında, yetişkinlerin özel hayatlarının korunmasına yönelik herhangi bir soru işareti doğmaması için, sistemin titizlikle tasarlandığını ve sadece çocukların konumlarının takip edilebildiği, ebeveynlerin buna dahil edilmediğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Güvende Hissetmenin En Akıllı Yolu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement