Güvenilir Gıda Ulusal Çocuk Resim Yarışması" - Son Dakika
Güncel

Güvenilir Gıda Ulusal Çocuk Resim Yarışması"

Kırklareli'nde "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Ulusal Çocuk Resim Yarışması"nda il düzeyinde dereceye girenlere ödül verildi.

28.06.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Ulusal Çocuk Resim Yarışması"nda il düzeyinde dereceye girenlere ödül verildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, genç nesillerin resim aracılığıyla gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini yansıtabilmeleri ve kamuoyunda konuyla ilgili farkındalığın artırılması amacıyla resim yarışması düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsoru Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliğinin (SETBİR) işbirliğiyle 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde ilkokul öğrencileri arasında yarışmanın ikincisi yapıldı.

Yarışmada dereceye giren, Babaeski Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencisi Yağmur Akyıl, Babaeski Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencisi Eren Erdem ve Lüleburgaz Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulu öğrencisi Ayşenur Arslanpay'a ödülleri düzenlenen törende verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güvenilir Gıda Ulusal Çocuk Resim Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement