Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi - Son Dakika
Yerel

Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi kapsamında, Boğazlıyan'da okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

11.09.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi kapsamında, Boğazlıyan'da okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesindeki toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Süzer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ ile okul müdürleri katıldı.

Süzer, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için yeni dönemde de titizlilikle çalışacaklarını vurguladı.

Mehmet Bozdağ ise geleceğin teminatı olan çocukları her türlü kötü alışkanlıktan korumanın, ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetişmelerini sağlamanın temel hedefleri olduğunu söyledi.

Yeni eğitim ve öğretim yılının 15 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirten Bozdağ, Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi kapsamında, öğrenci güvenliği ve alınması gereken diğer güvenlik tedbirleriyle ilgili eylem planı oluşturulacağını sözlerine ekledi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement