Güvenlik Güçlerine 2 Ton Sebze ve Meyve Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Güçlerine 2 Ton Sebze ve Meyve Gönderildi

Güvenlik Güçlerine 2 Ton Sebze ve Meyve Gönderildi

Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine kayısıdan sonra bu kez de sebze ve meyve desteği verildi.

29.01.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine kayısıdan sonra bu kez de sebze ve meyve desteği verildi. Battalgazi Belediyesi, esnafların ve AK Parti Gençlik Kollarının katkıları ile 2 ton sebze ve meyveyi, operasyon bölgesindeki güvenlik güçlerine gönderdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın girişimleri ile terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilen kayısıdan sonra Malatyalı esnaftan bu yönde destekler gelmeye başladı. Malatya Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği ve esnaflardan gelen talep üzerine AK Parti Battalgazi Gençlik Kollarının katkıları ile toplanan sebze ve meyveler, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderildi.

Malatya Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Celal Akbay, Battalgazi Belediyesi'nin güvenlik güçleri için başlattığı kampanyaya esnaflar olarak katkı sunmak istediklerini belirterek, "Patates, soğan, elma ve portakal olmak üzere bu 4 kalem ürünün her birinden yaklaşık birer ton kadar Battalgazi Belediye Başkanlığımıza teslim ettik. Bunların gerekli yerlere ulaşacağına inancımız tamdır. 50 esnaf arkadaşımızın katılımı ile bu yardımı yaptık" diye konuştu.

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkan Vekili Abdullah Akbay ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın örnek davranışını desteklediklerini belirterek, "Battalgazi AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ın başlatmış olduğu Doğu Anadolu Bölgesindeki güvenlik güçlerine yardıma bizlerde katkıda bulunmak istedik. Malatya Sebze Meyve Komisyoncular Derneği ve Battalgazi Gençlik Kolları olarak bizde doğudaki güvenlik mensuplarının kullanmaları için sebze ve meyve yardımında bulunduk. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a başlattığı bu kampanyadan dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları AR-GE Birim Başkanı Ömer Nakir de, "Allah oradaki güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah kolaylık versin. Elimizden bu geliyordu. Bu zor zamanlarda yanlarındayız. Maddi manevi üzerimize ne düşüyorsa yanlarındayız. Allah güçlerini kuvvetlerini artırsın inşallah" ifadelerini kullandı.

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Burak Türker, Malatya Battalgazi Gençlik kolları olarak bölgedeki asker ve polislere ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bize destek veren haldeki komisyoncularımıza ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan' a çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Malatya Yaş Sebze ve Meyve Halinde bulunan esnaflarından Mehmet Akbay ise Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'a teşekkür ederek, "Bu yardıma sebep olan kendisi. Buradaki esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onların da katkısı oldu. Cenab-ı Allah orada yaşayan kardeşlerimizin de yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Malatya Yaş Sebze ve Meyve Hali esnaflarından ve Kernek Mahalle Muhtarı Metin Türkoğlu da, "Burada Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Dernek başkanı arkadaşımızda bizlere önderlik etti. Tek tek tüm komisyoncu arkadaşlarımızı gezerek destek aldık. Sağ olsun onlarda gereken yardımı yaptılar" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güvenlik Güçlerine 2 Ton Sebze ve Meyve Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement