Güvenlik Güçlerine Bayram Tebriği ile Moral Verecekler - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Güçlerine Bayram Tebriği ile Moral Verecekler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Kırşehir PTT Başmüdürü Yaşar Öztürk açıklaması Vali Necati Şentürk'ün açıklamları Bayram tebriğinin yazılması Güvenlik güçlerine bayram tebriği ile moral verecekler Kırşehir Valisi Şentürk ile protokol üyeleri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral olması amacıyla bayram tebrik kartları hazrladı PTT Genel Müdürlüğü'nün başlattığı "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasının tanıtımı Kırşehir PTT Başmüdürlüğünde gerçekleştirildi.

28.06.2016 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kırşehir PTT Başmüdürü Yaşar Öztürk açıklaması

Vali Necati Şentürk'ün açıklamları

Bayram tebriğinin yazılması Güvenlik güçlerine bayram tebriği ile moral verecekler

Kırşehir Valisi Şentürk ile protokol üyeleri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral olması amacıyla bayram tebrik kartları hazrladı

PTT Genel Müdürlüğü'nün başlattığı "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasının tanıtımı Kırşehir PTT Başmüdürlüğünde gerçekleştirildi.

Kampanlaya katılmak üzere PTT Merkez Müdürlüğüne gelen Vali Necati Şentürk, yaptığı açıklamada, bu kartların vatan, bayrak, millet, ezan sevgisiyle mücadele eden, yürekleri iman ile dolu güvenlik güçlerine moral olacağını söyledi. Şentürk, " Ramazan Bayramı'nda onları bu şekilde mutlu etmek istedik. Onlar orada kahramanca görev yapıyorlar. Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuru, vatanın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden görev yapıyorlar. Hepsinin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Kırşehir PTT Başmüdürü Yaşar Öztürk de güneydoğudaki 127 güvenlik merkezinin adresine gönderilebilecek tebrik kartlarının tüm Türkiye'de doldurulmaya başlandığını ifade ederek, "Bu adreslere Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik kartı göndereceğiz. Duygu ve düşüncelerimizi yazdığımız kartları arife günü güvenlik güçlerimize ulaştırmış olacağız. Bu vesileyle şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Güvenlik kuvvetlerimizin bayramını kutluyorum, Allah kendilerini korusun, düşmanlara fırsat vermesin." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, toplantının yapıldığı salona getirilen tebrik kartlarına duygu ve düşüncelerini yazan protokol üyeleri, terörle mücadelede görev yapan asker ve polislere gönderilmek üzere kartları yetkililere teslim etti.

asker polisKırşehir PTT Başümüdürlüğütebrik kartı

Muhabir Abdullah Yıldiz

Redaktör Tevfik Işık

Yayınlayan Şükran Yücel

4Y-8776999 28-06-2016 17: 31 Kırşehir

Yayınlayan Servis: Fotoğraf Kategori:

Genel

Bülten:

Genel

Güvenlik güçlerine bayram tebriği ile moral verecekler

1

2

3

4

5

6

Dosyaları Aboneye Gösterme

Orjinal Boyut Indir

PTT Genel Müdürlüğü'nün başlattığı "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasının tanıtımı Kırşehir PTT Başmüdürlüğünde gerçekleştirildi. Tanıtımın ardından kent protokolü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan asker ve polislere ulaştırılmak üzere Ramazan Bayramı tebriği yazdı.

Foto Muhabiri Abdullah Yıldiz

Yayınlayan Tevfik Göztepe

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güvenlik Güçlerine Bayram Tebriği ile Moral Verecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement