Güvenlik Güçlerine Moral Desteği - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Güçlerine Moral Desteği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gıdaların paketlenme görüntüleri Dua okunması Kaymakam Ali Arslantaş'ın açıklaması Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in açıklaması Hediye paketlerinin araçlara taşınma görüntüleri Güvenlik güçlerine moral desteği Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hazırlanan gıda paketleri, Cizre ve Nusaybin'deki güvenlik güçlerine gönderildi Sorgun ilçesinde, güvenlik güçlerine moral ve destek vermek amacıyla hazırlanan gıda paketleri, Şırnak'ın Cizre ve Mardin'in Nusaybin ilçelerinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine yollandı.

04.05.2016 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gıdaların paketlenme görüntüleri

Dua okunması

Kaymakam Ali Arslantaş'ın açıklaması

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in açıklaması

Hediye paketlerinin araçlara taşınma görüntüleri

Güvenlik güçlerine moral desteği

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hazırlanan gıda paketleri, Cizre ve Nusaybin'deki güvenlik güçlerine gönderildi

Sorgun ilçesinde, güvenlik güçlerine moral ve destek vermek amacıyla hazırlanan gıda paketleri, Şırnak'ın Cizre ve Mardin'in Nusaybin ilçelerinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine yollandı.

Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki asker ve polislere moral ile destek vermek amacıyla Sorgunlu kadınların, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Deniz Duygu Oğuzhan ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önderliğinde iki kampanya başlattıklarını söyledi.

Kampanyalarda temin edilen gıdalardan oluşan paketlerin, Cizre ve Nusaybin'de görev yapan asker ve polislere gönderildiğini belirten Arslantaş, şöyle dedi:

"Bölücü terör örgütüne karşı mücadele eden asker ve polislerimizi, evlerinden uzakta olmanın burukluğundan biraz olsun uzaklaştırmak amacıyla büyük bir bölümü anne elinden çıkan yiyecekler hazırladık. Vefakar kadınlarımız ve Emniyet Müdürlüğü personelimiz tarafından hazırlanan bu hediyeleri göndermekten çok mutluyuz. Hanımlarımızla gurur duyuyoruz. Ayrıca hediyeleri güvenlik güçlerine götürecek kargo şirketi de ücret talep etmedi. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de kampanyanın çok anlamlı olduğunu, asker ve polislere kadınların elleriyle yaptığı yiyecekleri sunmak istediklerini ifade etti. Şimşek, "Fedakarca görev yapan polis ve askerlerin mücadele ve gayretleri hiçbir şeyle ödenemeyecek kadar büyüktür. Bayanlarımızın ve emniyet mensubu kardeşlerimizin göndermiş olduğu bu hediye paketleri, inşallah güvenlik güçlerimize moral desteği olur. Dileğimiz en kısa zamanda bu terör belasının bitmesidir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından güvenlik güçlerine gönderilmek üzere hazırlanan paketler, dualar eşliğinde kargo şirketine teslim edildi.

Güvenlik Güçlerine Moral Desteği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güvenlik Güçlerine Moral Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement