Güvenlik Kamerasındaki Maskeli ve Silahlı Soygunculardan Biri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Kamerasındaki Maskeli ve Silahlı Soygunculardan Biri Yakalandı

Güvenlik Kamerasındaki Maskeli ve Silahlı Soygunculardan Biri Yakalandı

İstanbul'da markete maskeli ve silahlı girerek soygun yapan şüphelilerden biri yakalandı.

16.04.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da markete maskeli ve silahlı girerek soygun yapan şüphelilerden biri yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olay sonrasında kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için operasyonlar sürüyor.

Sultangazi, Yunus Emre Mahallesinde 13 Nisan 2016 akşamı meydana gelen olayda maskeli ve silahlı iki kişi bir markete girdi. Görgü şahitlerinin ifadesine göre kasada bulunanları ve müşterileri tehdit eden şüpheliler kasada bulunan bin 280 lira ve sigaraları alarak kaçtı.

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis güvenlik kameralarının soygunu saniye saniye görüntülediğini belirledi. Görüntülerde içeri giren iki kişinin kasada bulunan kasiyerleri ve müşterileri tehdit ettiği daha sonra para ve sigara aldıkları görüldü. Bir ara şüphelilerden birinin kapıda durarak içeri girmek isteyen müşterilere engel olduğu tespit edildi. Yaya olarak kaçan soyguncuları yakalamak için operasyon yapıldı.

Polis şüphelilerden Fırat B.(20)'yi Gaziosmanpaşa'da saklandığı evde dün gözaltına aldı. Şüphelinin daha önceden güveni kötüye kullanmak, mala zarar verme, ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi.

Şüpheli Fırat B. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güvenlik Kamerasındaki Maskeli ve Silahlı Soygunculardan Biri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement