Güvenlik Toplantısının İllegal Dinlenmesi - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Toplantısının İllegal Dinlenmesi

Memur Sen Genel Başkanı Gündoğdu: "Türkiye'nin tüm ortak değerlerinin hedef alındı.

29.03.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesi, " Türkiye'nin tüm ortak değerlerinin hedef alındı. İhanette sınır tanımayanlar ve casusluk faaliyeti yapanlar en ağır şekilde cezalandırılmalı" ifadesini kullandı.

Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, uluslararası stratejik görüşmelerin dinlenerek sızdırılmasını "vatan hainliği" olarak niteledi.

Türkiye'nin tüm ortak değerlerinin hedef alındığına işaret eden Gündoğdu, ihanette sınır tanımayanların ve casusluk faaliyeti yapanların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti.

Devam eden ayak oyunlarının olduğunu ve bu yaşananların seçimleri, yerel seçim olmaktan çıkardığını öne süren Gündoğdu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Muhalefet rakibini demokrasiyle, projeyle, demokratik devlet, daha çok özgürlük, daha çok kardeşlik, daha çok sorunlardan kurtulma gibi yaklaşımla alt edemeyeceğini görünce, kayıt dışı siyasetten ve küresel operasyonlardan medet umar hale geldi. Paralel yapılar sandığa müdahale ettiler, ortaya kayıt dışı siyaset çıktı. Uluslararası istihbarat örgütlerinin de içinde yer aldığı ihanetler yaşandı. Açıkçası hükümet illegal yollarla alaşağı edilmek istendi. Ancak tüm bunlara rağmen istenen kaos ortamı oluşturulamadı ve seçim günü geldi. Yerel seçim sonucunda halkın vereceği cevap ya küresel güçlerin iştahını artıracak ya da iştahını kaçıracak. Son sözü millet söyleyecek, seçim sonrası kirliliğe bulaşanlar için elbette acı bir faturası olacak." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güvenlik Toplantısının İllegal Dinlenmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement