Güzel Dövüşçü Holly Holm: Ronda'yla Rövanş Maçı İstiyorum - Son Dakika
Spor

Güzel Dövüşçü Holly Holm: Ronda'yla Rövanş Maçı İstiyorum

Kadınlarda tarihin en iyi dövüşçüsü olarak görülen Ronda Rousey'i deviren Holly Holm, "Bir rövanş maçı ister misiniz" şeklindeki soruya "Çok sevinirim" cevabını verdi.

26.11.2015 17:03  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UFC unvan maçında Ronda Rousey'nin 20 maçlık galibiyet serisine son veren güzel dövüşçü Holly Holm, müthiş mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"RONDA'YI YENECEĞİMİ HİSSETTİM"

Ronda Rousey'i yenebileceğini önceden hissettiğini ifade eden Holm, "Son tekmemi bunu düşünerek attım. Bu galibiyet benim için büyük bir anlam taşıyor." dedi.

"ONU YENEBİLECEĞİMİ GÖSTERDİM"

34 yaşındaki dövüşçü, "Rosey müthiş ve baskın bir dövüşçü, Onu yenebileceğimi gösterdim ve şampiyonluğu elde ettim. Bunun anlamı çok büyük." ifadelerini kullandı.

"RÖVANŞ MAÇI YAPMAYI ÇOK İSTERİM"

ABD'li dövüşçü, "Bir rövanş maçı ister misiniz" şeklindeki soruya "Çok sevinirim. Daha önce ona yenildiğimde rövanş maçı oynamayı çok istemiştim ve Rosey'i yenerek bunu başarmıştım. Eminim o da bir maç yapmak istiyordur. Çünkü Ronda da rekabetçi bir sporcu. Ronda'yla rövanş maçı yapmayı çok isterim." cevabını verdi.

Güzel Dövüşçü Holly Holm: Ronda\'yla Rövanş Maçı İstiyorum

Son Dakika Spor Güzel Dövüşçü Holly Holm: Ronda'yla Rövanş Maçı İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement