Güzel Havayı Gören Vatandaşlar Soluğu Dışarıda Aldı - Son Dakika
Güncel

Güzel Havayı Gören Vatandaşlar Soluğu Dışarıda Aldı

Güzel havayı gören vatandaşlar soluğu dışarıda aldı Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da hava sıcaklığının artmasıyla, insanlar güneşlenme fırsatı bulduELAZIĞ - Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da hava sıcaklığının artmasıyla, insanlar güneşlenme fırsatı buldu Meteorolojinin...

25.03.2017 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel havayı gören vatandaşlar soluğu dışarıda aldı

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da hava sıcaklığının artmasıyla, insanlar güneşlenme fırsatı buldu

ELAZIĞ - Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da hava sıcaklığının artmasıyla, insanlar güneşlenme fırsatı buldu

Meteorolojinin hava sıcaklıklarında artış beklendiğini bildirmesinin ardından, Elazığ'da hava sıcaklığı 20 dereceye kadar çıktı. Kentte güneşi ve sıcak havayı görün vatandaşlarda çimlere ve süs havuzlarının yanındaki banklara oturarak baharın keyfini çıkarttı.

Havanın çok güzel olduğunu belirten Pınar Menteş, "Bebeklerin D vitaminine çok ihtiyacı olduğundan bende kızımla birlikte dışarıda geziyorum. Havalar güzelleştikçe bizde sürekli dışarıya çıkıyoruz" dedi.

Bahar havası hiç bir şeye değişilmeyeceğini aktaran Serhat Durmaz ise, "Baharda çiçeklerin açması gibi bizimde gönlümüz güzel oluyor. Donmuyoruz,üşümüyoruz rahat rahat geziyoruz" diye kaydetti.

Kışın evde oturduklarını dile getiren Esmanur Hasar'da, "Bahar gelince herkes dışarı çıktı. Bizde dışarıda oyun oynayıp, geziyoruz. İnşallah yazda gelir" şeklinde konuştu.

Baharın gelmesi ve havanın güneşli olması ile herkesin dışarı çıktığını belirten vatandaşlar, hafta sonunu değerlendirdiklerini aktardı.

Güzel Havayı Gören Vatandaşlar Soluğu Dışarıda Aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güzel Havayı Gören Vatandaşlar Soluğu Dışarıda Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement