Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Açıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Açıldı

Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının çizdiği resimler görücüye çıktı.

21.10.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının çizdiği resimler görücüye çıktı.

Adıyaman Üniversitesi Sergi Salonu'nda gerçekleşen sergide 35 farklı eser sergilendi. Serginin açılışına Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Ali Aydın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Kadir Karkın, Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış Toptaş, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yıldız, akademik ve idari personelin yanı sıra Adıyaman Üniversitesi ve Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Kadir Karkın serginin açılışında bir konuşma yaparak sergi hakkında bilgiler verdi.

Prof. Karkın; "Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünün ilk eylemi, ilk göz ağrısı dediğimiz bir sergi. Resim bölümünün değerli öğretim elemanlarının emekleri ile ortaya konulmuş bir sergidir. Üniversitemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ardından protokol üyeleri açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezdi. Resimler hakkında bilgi alan protokol üyeleri gezinin ardından serginin hatıra defterini imzaladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement