Güzel Sanatlar Kampüsünün Gürültü Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Yerel

Güzel Sanatlar Kampüsünün Gürültü Sorunu Çözüldü

Güzel Sanatlar Kampüsünün Gürültü Sorunu Çözüldü

OMÜ Güzel Sanatlar Kampüsü Koordinatörü Prof.Dr. Metin Eker, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu havalandırmasının oluşturduğu gürültü sorununun çözüldüğünü söyledi.

23.09.2014 14:42  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Güzel Sanatlar Kampüsü Koordinatörü Prof.Dr. Metin Eker, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu havalandırmasının oluşturduğu gürültü sorununun çözüldüğünü belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Metin Eker konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Kampüsü bitişiğinde inşa edilen Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu havalandırma sisteminin yapmış olduğu gürültünün kampüs içindeki fakülte, yüksekokul ve konservatuvara olumsuz tesiri üzerine daha önce medyada çıkan haberler üzerine, Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Kalemi ve Spor İl Müdürlüğü'nün girişimleri sonucunda söz konusu problem çözüme kavuşturulmuştur. Konservatuvar binamıza bitişik konumdaki havalandırma sisteminin spor salonu Bafra yönü ırmak cephesine taşınması ile gürültü büyük ölçüde eğitim birimlerimizden uzaklaşmıştır. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Kampüsü Koordinatörlüğü ve kampüs içindeki birimlerin idarecileri olarak çözüme kavuşturulan bu olumsuz durum için Gençlik ve Spor Bakanlığı Özel Kalem makamına, Spor İl Müdürlüğüne ve Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu idarecilerine teşekkür ediyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzel Sanatlar Kampüsünün Gürültü Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement