Güzel Sanatlar Lisesi Kendisini Tanıtıyor - Son Dakika
Yerel

Güzel Sanatlar Lisesi Kendisini Tanıtıyor

Güzel Sanatlar Lisesi Kendisini Tanıtıyor

Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi yetkilileri, il ve ilçelerde ki okulları ziyaret ederek öğrencilere okulu tanıtıyor.

12.04.2016 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi yetkilileri, il ve ilçelerde ki okulları ziyaret ederek öğrencilere okulu tanıtıyor.

Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi tanıtım faaliyetleri kapsamında il merkezi ve çevre ilçelerdeki ortaokul 7. ve 8. sınıf öğrencilerine tanıtım ve rehberlik gezisi düzenlendi. Müdür Yardımcıları Şerife Erbil ve Erkan Polat başkanlığında öğretmenler Özgür Oğuz, Eşref Öner Erbil, Mesut Oğuz, Bilgehan Bentbaşı, Mehmet Diyarbakırlıoğlu, Kenan Karcı, Ali Doğan, Nihat Akaslan, Mahmut Selçuk, Fatma Dağ, Sennur Süzen okulları dolaştı. Okul tanıtımı için Kahta, Besni, Gölbaşı ilçeleri ile il merkezindeki ortaokulları ziyaret ederek okuldaki resim ve müzik alanlarını tanıtan, afişler ve broşürler dağıtarak, bilgilendirmeler yaptı.

Güzel Sanatlar Lisesi'ne öğrenci alım şartları, yetenek sınavının nasıl yapıldığı ve puanlama sistemi, sınav takvimi, kayıtlar, okulda verilen eğitim, üniversite giden yol, mezun olduktan sonraki meslekler ve iş hayatı hakkında bilgiler verildi.

Ortaokulu bu yıl bitirecek resim ve müzik alanlarına ilgi duyan ve bu alanlarda yetenekli öğrencilerle birebir görüşmeler yapılarak lise tercihi konusunda rehberlik yapıldı.

Okul Müdürü Orhan Çelik, "Tanıtım çalışmaları kapsamında, 3 ilçede ve Adıyaman il merkezinde okul ziyaretleri yapıldı. Bu etkinlikte ekibimize her türlü kolaylığı sağlayan Kahta, Besni ve Gölbaşı ilçe milli eğitim müdürlerimize ve ziyaret edilen bütün okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzel Sanatlar Lisesi Kendisini Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement