Güzelçamlı'da Yerel Üreticilerin Arıcılık Faaliyetine Belediye Meclisinden Onay - Son Dakika
Yerel

Güzelçamlı'da Yerel Üreticilerin Arıcılık Faaliyetine Belediye Meclisinden Onay

Güzelçamlı\'da Yerel Üreticilerin Arıcılık Faaliyetine Belediye Meclisinden Onay

Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı.

02.08.2016 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı.

15 Temmuz'da meydana gelen darbe girişiminde şehit olanlar anısına yapılan saygı duruşu ile başlayan toplantıda konuşan Başkan Kayalı "15 Temmuz 2016 gecesi demokrasinin üzerine bir kabus çökmek üzereydi. Ancak tüm siyasi partilerimizin ve vatandaşlarımızın sağduyulu girişimleri ile buna engel olundu" dedi.

Kuşadası Belediye Meclisi toplantısında Güzelçamlı'da arıcılık alanında faaliyet gösteren üreticileri yakından ilgilendiren bir karar alındı. Toplantıda, Kuşadası İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden alınan onayla, geçmişte Güzelçamlı Tarımsal Üretim Kooperatifi'nin kullandığı Güzelçamlı Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arazi üzerinde yerel üreticilerin yeniden arıcılık faaliyetinde bulunmasına karar verildi.

Toplantıda, Kuşadası Belediyesi tarafından yol yapım çalışmalarında ve vadeli borçların ödenmesinde kullanılmak üzere özel ya da kamuya ait bir bankadan 8 milyon TL kredi kullanmak üzere Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya yetki verildi.

Meclis toplantısında ayrıca 28 Ağustos 2016 tarihinde Kuşadası Yat Kulübü tarafından Kuşadası Körfezi'nde düzenlenecek olan 4. Zafer Yarışı'na destek olunmasına ve 24-25 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Kuşadası Triatlon Spor Toto Türkiye Şampiyonası Final Yarışı için Türkiye Triatlon Federasyonu ile protokol yapmak üzere Başkan Özer Kayalı'ya yetki verilmesi kararı alındı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelçamlı'da Yerel Üreticilerin Arıcılık Faaliyetine Belediye Meclisinden Onay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement