Güzgülü, Mütevelli'de Düğün Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Güzgülü, Mütevelli'de Düğün Yemeğine Katıldı

Güzgülü, Mütevelli\'de Düğün Yemeğine Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar’ın yeğeni İbrahim Bayraktar ve Emel Dinçsan hayatlarını birleştirdi.

20.09.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar'ın yeğeni İbrahim Bayraktar ve Emel Dinçsan hayatlarını birleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanı Mehmet Güzgülü ve MHP Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına düğün yemeğine katılarak, yeni evli çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi MHP Grup Başkanı Mehmet Güzgülü, Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi'nde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar'ın yeğeni İbrahim Bayraktar ve Emel Dinçsan'ın düğün törenleri nedeniyle düzenledikleri düğün yemeğine katıldı. Güzgülü'ye, MHP Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak, MHP İl Başkan Vekili Hüsnü Bayraktar ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar eşlik etti. Mahalle sakinleri ile sohbet etme fırsatı da bulan Güzgülü, genç çiftin ailesini tebrik ederek, evliliğe adım atan çifte bir ömür boyu karşılıklı sevgi ve saygı ile sürecek bir evlilik temennisinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzgülü, Mütevelli'de Düğün Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement