Güzide İçen Kasap Şehit Aileleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Güzide İçen Kasap Şehit Aileleriyle Buluştu

Güzide İçen Kasap Şehit Aileleriyle Buluştu

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Güzide İçen Kasap, Turgutlu’da açılan Turgutlu Şehitlerini Tanıyor isimli sergiyi ziyaret ederek şehit ailelerini ziyaret etti.

21.03.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Güzide İçen Kasap, Turgutlu'da açılan Turgutlu Şehitlerini Tanıyor isimli sergiyi ziyaret ederek şehit ailelerini ziyaret etti.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şube Başkanı Turgut Gürkaş ile sergiyi gezen Güzide İçen Kasap, Turgutlulu şehitler hakkında bilgiler aldı. Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle açılan sergiyi ziyaret eden Güzide İçen Kasap, şehitlerin ardında bıraktığı mektupları ve değerli eşyaları incelerken gözyaşlarına hakim olamayarak, "Çanakkale'de 250 bin, teröre 10 binlerce şehit verdik artık şehit haberleri almak istemiyoruz" dedi.

Ziyaret esnasında şehit ailelerinin yakın ilgisinden memnun olan Güzide İçen Kasap bu sergide emeği geçen herkese teşekkür etti. Şehit yakınlarıyla hatıra fotoğrafı da çektiren Güzide İçen Kasap;" Şehitlerimize sonsuz dualar yolluyoruz, şehit yakınları bizlere bırakılan kutsal emanetlerdir ve her zaman olduğu gibi bugün de onların yanındayız. Allah anne ve babalara, kardeşlere, eşlere ve çocuklara şehit acısı yaşatmasın" şeklinde konuştu.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Şube Başkanı Turgut Gürkaş ve dernek üyeleri de Güzide İçen Kasap'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzide İçen Kasap Şehit Aileleriyle Buluştu - Son Dakika


Advertisement