Hababam Sınıfı İçin Anlamlı Kutlama - Son Dakika
Magazin

Hababam Sınıfı İçin Anlamlı Kutlama

İlki 1974 yılında çekilen 'Hababam Sınıfı' serisinin 40'ıncı yılı önceki gün İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nde kutlandı.

07.01.2014 06:03  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rıfat Ilgaz'ın romanından sinemaya uyarlanan 'Hababam Sınıfı' serilerinin 'Güdük Necmi', 'Hayta İsmail' ve 'Bacaksız' gibi lakaplarla anılan yedi oyuncusu, filmin 40'ıncı yıl kutlamaları için önceki gün İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'ndeydi.

Halit Akçatepe, Tuncay Akça, Cafer Dere, Ahmet Arıman, Mehmet Çatay, Ercan Gezmi ve Tayfun Akalın'dan oluşan kadro; derneğin Yeşilçam Kafe'sinde, üzerinde 'Hababam Sınıfı' ekibi fotoğrafının bulunduğu 40'ıncı yıl pastasını kesti.

'YEDİ KUŞAK BİZİ İZLEDİ'

Filme ilişkin söyleşinin ve pasta kesiminin ardından oyuncular, klasik otomobillerle filmin çekildiği Üsküdar Koşuyolu'nda bulunan Adile Sultan Kasrı'na götürüldü.

Oyuncular, 40 yıl sonra filmin çekildiği mekanları gezerek duygusal anlar yaşadı. Etkinliğe ilişkin düşüncülerini aktaran Halit Akçatepe, filmin, 40'ıncı yılında tekrar hatırlanmasından ve filme emek vermiş diğer arkadaşlarıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, filmi kendisiyle birlikte yedi kuşağın izlediğini, dünyada bunun başka bir örneğinin olmadığını ifade etti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hababam Sınıfı İçin Anlamlı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement