Hababam Sınıfı'nın Ahmet'i Beyaz Show'da - Son Dakika
Medya

Hababam Sınıfı'nın Ahmet'i Beyaz Show'da

Hababam Sınıfı\'nın Ahmet\'i Beyaz Show\'da

Beyaz Show'un dün geceki konuğu, Hababam Sınıfı'nın çalışkan çocuğu Ahmet karakterinin oyuncusu Ahmet Sezerel'di.

12.04.2014 07:29  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'de Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a, Türk sinemasının unutulmaz klasiklerinden Hababam Sınıf'nın tek mezunu Ahmet'i canlandıran Ahmet Sezerel konuk oldu.

Hababam'dan sonra Aile Şerefi, Gülen Gözler (Neşeli Günler), Gülen Adam ve Aşkın Dansı gibi filmlerde rol alan Ahmet Sezerel, yaklaşık 20 yıl sonra ilk kez bir canlı yayına davet edildiğini söyledi.

"HABABAM BİZ ÖLDÜKTEN SONRA DA YAŞAYACAK"

Beyazıt Öztürk'ün o günlere dair neler hissettiği sorusuna Sezerel, "O dönemin sanatçılarıyla birlikte aynı filmde rol almak büyük onur ve mutluluktu. Nasıl ki Charlie Chaplin'in filmlerini hala beğeniyle izliyorsak, Hababam Sınıfı'nın da biz öldükten sonra bile, bir klasik olarak izleneceğine inanıyorum" dedi.

HABABAM'IN ÇALIŞKAN AHMET'İ KİMDİR?

Serinin 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' bölümünde rol alan Sezerel'in oynadığı karakter Ahmet, çalışkan bir öğrencidir. Hababam, başta köylü diye alay ettiği Ahmet'i de kendisine benzetmeye çalışır. Ne var ki Ahmet, kolay pes etmeyen, duyarlı ve duygulu bir çocuktur.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Hababam Sınıfı'nın Ahmet'i Beyaz Show'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatanamillete: Kaliteli bir insan. Bir oyuncu haliyle hareketleriyle mimkleriyle kendini anlatıyor konuşmasına gerek yok. Şimdinin çoğu zibidileri oturmayı konuşmayı bilmiyorlar havalarından geçilmiyor. Yazık... 52 0 Yanıtla
  • vatanamillete: Bi de kimse canlı yayına davet etmedi bunca zaman diyor ya içim burkuldu vallahi. Ne kadar açık sözlü ve kendiyle barışık... Nasıl bir toplum olduk anlamak güç. Beyazı bir kez daha sevdim helal olsun. 21 0 Yanıtla

Advertisement