Haberal'dan Kantarcı'ya Destek - Son Dakika
Yerel

Haberal'dan Kantarcı'ya Destek

Haberal\'dan Kantarcı\'ya Destek

CHP Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Mehmet Haberal, CHP’nin Çaycuma Belediye Başkan adayı Bülent Kantarcı’ya destek olmak amacıyla Çaycuma’ya geldi.

25.03.2014 01:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Zonguldak Milletvekili Prof Dr. Mehmet Haberal, CHP'nin Çaycuma Belediye Başkan adayı Bülent Kantarcı'ya destek olmak amacıyla Çaycuma'ya geldi.

CHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı Gemiciler Mahallesi'nde düzenlediği proje tanıtım toplantısına CHP Zonguldak Milletvekilleri Mehmet Haberal ile Ali İhsan Köktürk, İlçe Başkanı Umut Başoğlu da katıldı. Haberal burada yaptığı konuşmada; "Bülent Kantarcı işin ehli. Belediyeyi işin ehline verelim. Kendisine güveniyorum. Çaycuma'nın ona ihtiyacı var." dedi. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise, bu yerel seçimlerde AKP hükumetine bir ders verilmesi gerektiğini ifade ederek; "Bu seçimlerde dolarları ayakkabı kutusunda saklayanlara, yasaklarla ülkeyi yönetmeye çalışanlara sandıkta halk cevabını verecektir."dedi. Projelerini slayt sunumuyla anlatan CHP adayı Kantarcı ise; "Onlarca yıllık iş hayatında edindiğim deneyim ve aldığım mühendislik eğitimine sizin enerjinizi de katarak tüm ülkeye örnek olacak bir ilçeyi birlikte yaratacağız. Geleceğin Çaycuma'sının yaşanabilir, uyumlu, güzel ve sağlıklı olabilmesi için gerekli adımları bugünden atıp, mevcut olumsuzluklarını aşmak için el ele verdik. Elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu ışıklı yürüyüşe sizi de çağırıyoruz. Bize vereceğiniz oyla, çağdaş Çaycuma'da senin de bir tuğlan olacaktır" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haberal'dan Kantarcı'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement