Haberal'ın Oğlu, Cinayetten Gözaltına Alınmış - Son Dakika
Güncel

Haberal'ın Oğlu, Cinayetten Gözaltına Alınmış

CHP'li Mehmet Haberal'ın oğlu Erkan Haberal, 2009 yılında işlenen Turkuaz Şirketler Grubu CEO'su Hayri Ersoy cinayetiyle ilgili gözaltına alınmış.

08.04.2015 10:25  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma çerçevesinde CHP Milletvekili Mehmet Haberal'ın MHP'den milletvekili adayı olan oğlu Erkan Haberal, dün sabah gözaltına alındı ve İstanbul'a götürüldü. Ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

GÖZALTININ NEDENİ CİNAYET

Haberal'ın neden gözaltına alındığı ise bugün ortaya çıktı. Erkan Haberal, 2009 yılında işlenen Turkuaz Şirketler Grubu CEO'su Hayri Ersoy cinayetiyle ilgili gözaltına alınmış.

9 Ekim 2009 günü, Hayri Ersoy ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Pilge akşam saatlerinde kırmızı ışıkta kimliği belirlenemeyen bir saldırgan tarafından kurşunlanmıştı. Ersoy hayatını kaybetmiş, Pilge ise tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu.

HABERAL'LA BİRLİKTE 8 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Aynı soruşturmada Haberal'la birlikte MHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet A. ve Gürcistan'a geçerken yakalanan R.K.'nin de aralarında olduğu 8 kişi daha gözaltına alındı.

6 yıldır karanlıkta kalan dosya tetikçi olduğu öne sürülen 'Recai' isimli şahsın ifadesiyle yeniden açıldı. İddiaya göre Tetikçi'nin ifadesinde cinayeti kendisine R.K.'nın azmettirdiğini öne sürdü. R.K.'nın ise M.G isimli şahsın talimatıyla hareket ettiği iddia edildi. (Kaynak: Yeni Şafak)

Haberal\'ın Oğlu, Cinayetten Gözaltına Alınmış
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Haberal'ın Oğlu, Cinayetten Gözaltına Alınmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • benim oyum MHP ye: akp algı üstüne algı.. pkk akp sarmas folas aşkınız bütün bir memlekete yetti 19 6 Yanıtla
  • Salolar : Katil dolu MHP de isabet olmuş 6 14 Yanıtla
  • ffgg: pislik ancak yuvasında çoğalır 2 11 Yanıtla
  • ali: Hainlerin hepsine ölüm haktır Allah hain ve AKP li etmesin 8 5 Yanıtla
  • AAAAAA: BAŞLIĞI ÖYLE KOYMUŞSUNUZKİ TERBİYESİZCE. CİNAYETTEN ALINMIŞ DERKEN SANKİ CİNAYET İŞLEMİŞ GİBİ.BUMU HABERCİLİK BUMU DİKKAT ÇEKMEK ADINA ADAM KARALAMA. 8 1 Yanıtla
  • İLHAN: HABERİN KAYNAGINA BAK YENİ ŞAFAK GÜLDÜRMEYİN ADAMLARIN Bİ DÜZGÜN HABERİ YOKKİ HEPSİ AKP SÖZCÜSÜ 4 4 Yanıtla
  • bayburtlu: ulan azıcık suçu olsa bile serbest bırakmaz ellerine böyle fırsat geçmiş habere başlığına bakınca cinayet işlemiş sandım adam gibi haber yapın 5 1 Yanıtla
  • cigerxun: millet hainleri sanırım görüyor ve tanıyor artık, türkiyede hainler böyle fazla olmasaydı türkiyenin 100 yılda geleceği nokta bumu olurdu şimdi. bırakın onu adamlar türkiye bir kaç senedir biraz mesafe katetti adamlar kendilerini parçalayacak. . ekmek yediği sofrayı bıçaklayan bu kadar hain başka memlekete varmı acaba 1 1 Yanıtla
  • Onur : Vaybe Adamlar hem öldürüyor hemde ellini kolunu salayarak geziyorlar , yine dündükmü 93 lere 0 1 Yanıtla
  • Y.K.: Milleti karalamak ne kadar kotu bi sey utanmayan insan muslumanliginj bi dusunsun muslumanim deyip yapilanlari tum herkes goruyo insanlari suclamak en kolayi. Artik bunlari asmis bi halk olmamiz lazım gelismemiz lazim belki suan bis konusuyi gorunebilirim ama bi el birligi lazim artik yeter. Suan yapilan sey haber degil bildigin bir kisiyi karalamaktir birazcik duzgun haberler yapin lutfen 0 0 Yanıtla

Advertisement