Boşanma aşamasındaki eşinin yanında gördüğü kişiye otomobiliyle çarpıp metrelerce sürükleyen şahıs tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Boşanma aşamasındaki eşinin yanında gördüğü kişiye otomobiliyle çarpıp metrelerce sürükleyen şahıs tutuklandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kişinin, eski eşinin kocasına otomobil ile çarpıp yaklaşık 450 metre sürükleyerek ağır yaralanmasına neden olduğu olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra mahkemece tutuklanan şahıs, ifadesinde, "Aracı korkutmak maksadı ile biraz daha sürdükten sonra Şenol Yıldırım'ın yana düşeceğini düşünerek yola devam ettim. Kasten aracımı üzerine sürmüş ve yola devam etmiş değilim" dedi.

14.10.2021 18:24  Güncelleme: 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler'in İstiklal Mahallesi Batı Çevre Bulvarı üzerinde dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, E.A. (40), eski eşinin kocası Ş.Y.'ye (41) henüz bilinmeyen bir nedenle Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi yakınlarında kullandığı 09 ACF 135 plakalı otomobil ile çarptı.

GÖZALTINA ALINDI

Otomobil altında kalan Ş.Y, bulvar üzerinde yaklaşık 450 metre sürüklenerek ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları yaralıyı ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayın ardından otomobil ile bölgeden kaçan şüpheliyi kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Boşanma aşamasındaki eşinin yanında gördüğü kişiye otomobiliyle çarpıp metrelerce sürükledi

TUTUKLANDI

Aydın'ın Efeler ilçesinde, Şenol Yıldırım'a otomobiliyle çarpıp, sürükleyerek ağır yaralanmasına neden olan Erdinç Aksoy, tutuklandı.

"KORKUTMAK İSTEDİM"

Tutuklanan Aksoy'un ifadesinde, "Şenol Yıldırım'ın, 1.5 yıldır boşanma aşamasında olduğum D.A'nın erkek arkadaşı olduğunu biliyordum. Olaydan 8 ay önce D.A'nın çantasında ikisinin fotoğrafını gördüm. Olay günü Şenol Yıldırım ile ilk kez karşılaştık. Şenol Yıldırım bana küfretti. Daha sonra aracımın camından bana, 'Seni bitireceğim' diye seslendi. Daha sonra sürücü tarafına yöneldi. Korkutmak amacıyla aracı ileriye hareket ettirdim, bu esnada yeşil ışık yandı. Aracı korkutmak maksadı ile biraz daha sürdükten sonra Şenol Yıldırım'ın yana düşeceğini düşünerek yola devam ettim. Kasten aracımı üzerine sürmüş ve yola devam etmiş değilim. Yıldırım, aracımın yanına geldiğinde elini beline attı. Silah ve bıçak çekeceğini düşündüm. Korkutmak istedim" dedi.

Boşanma aşamasındaki eşinin yanında gördüğü kişiye otomobiliyle çarpıp metrelerce sürükledi

OLAY KAMERALARA YANSIDI

Yaşanan olay bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralar tarafından anbean kayıt altına alınan görüntülerde, E.A'nın kullandığı otomobille Ş.A'yı altında sürükleyip üzerinden geçerek olay yerinden uzaklaştığı yer alıyor.

Boşanma aşamasındaki eşinin yanında gördüğü kişiye otomobiliyle çarpıp metrelerce sürükleyen şahıs tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Boşanma aşamasındaki eşinin yanında gördüğü kişiye otomobiliyle çarpıp metrelerce sürükleyen şahıs tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement