İntihara kalkışan adamı 5 yaşındaki kızı ikna etti - Son Dakika
3. Sayfa

İntihara kalkışan adamı 5 yaşındaki kızı ikna etti

Amasya'da 39 yaşındaki adam, Yeşilırmak Nehri'ne atlayarak intihara kalkıştı. Uzun süre ikna edilemeyen kişi, olay yerine gelen 5 yaşındaki kızı, "Hadi baba ne olur çık" demesi üzerine nehirden çıktı.

08.10.2021 19:26  Güncelleme: 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeleriçi Mahallesi'ndeki Kunç Köprüsü'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, ailesiyle tartışan Tayfun Ş, Yeşilırmak Nehri üzerinde bulunan köprüye çıkarak intihara kalkıştı.

"BABA NE OLUR ÇIK"

Köprüden nehre atlayan Tayfun Ş, Yeşilırmak'ın debisinin düşük olmasından dolayı boğulma tehlikesi geçirmedi. Vatandaşların ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık personeli sevk edildi. Nehirden çıkmayan Tayfun Ş, ailesinin gelmesini istedi. Ekiplerin bildirmesi üzerine nehir kenarına Tayfun Ş'nin ailesi geldi. Uzun süre ikna edilemeyen Tayfun Ş, kızı Ş.Ş'nin, "Hadi baba ne olur çık" demesi üzerine nehirden çıktı. Önce hastaneye götürülen Tayfun Ş, daha sonra gözaltına alındı.

İntihara kalkışan adamı 5 yaşındaki kızı ikna etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa İntihara kalkışan adamı 5 yaşındaki kızı ikna etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Esra Gündüz: O Cocuk neden orada, neden bunları görüyor ,hafızasına neden bunlar yer ediyor yazık değil mi . Olan hep çocuklara oluyor. 1 0 Yanıtla
  • Ergin Yıldız: Adam intihar edecek yer aramis,ama yok!Bulamayinca cikmis,abla ne cirliyosa acep,millet ordan takla atarak suya atliyo 0 0 Yanıtla

Advertisement