Habertürk Gazetesi Galatasaray'ı Orgeneral İlan Etti - Son Dakika
Spor

Habertürk Gazetesi Galatasaray'ı Orgeneral İlan Etti

Galatasaray'ın 20. şampiyonluğu sonrası gazeteler manşetlerini sarı-kırmızılı takıma ayırırken, 4. yıldızı anlatan manşet Habertürk'ten geldi.

26.05.2015 09:02  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ve Galatasaray şampiyon! Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir karşısında 1 puanla yetinmesi üzerine Süper Lig'deki 20. şampiyonluğuna ulaştı! Sarı kırmızılılar böylece Fenerbahçe ile girdiği 4. yıldız savaşını da kazandı!

ORGENERAL GALATASARAY

Gazeteler, Galatasaray'ın 20.şampiyonluğuna geniş yer ayırırken en dikkat çekici manşet Habertürk'ten geldi. 4.yıldıza ithafen "Orgeneral Galatasaray" şeklinde büyük puntolarla manşet atan Habertürk gazetesi, sarı-kırmızılıların sevincini tüm okurlarına bu şekilde duyurdu.

ORGENERAL HAMZA HOCA

Öte yandan Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane ismi rahmetli Metin Oktay adına açılmış bir hesaptan Hamza Hamzaoğlu'na orgeneral üniforması giydirilen bir fotoğraf paylaşıldı.


3'TEN SONRA 4. YILDIZ SAVAŞI DA CİM BOM'UN!

20. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, 4. yıldızı takmaya da hak kazandı. Geçen sezon Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğa ulaşıp Galatasaray'ı yakalamasının ardından ezeli rakipler arasında 4. yıldız yarışı kızışmıştı. Her iki kulüpte de tüm motivasyon 4. yıldızı göğsüne takmaktı. Bu amansız savaşta zafer sarı kırmızılı ekibin oldu.

Diğer yandan Cim Bom 3. yıldızdan sonra 4. yıldızı da ezeli rakibi Fenerbahçe'den önce takmış oldu.

"ŞAMPİYONLUK TÜM GALATASARAYLILARA KUTLU OLSUN"

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, 4. yıldızı getiren şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. "Bütün Galatasaraylılar çok mutlu" diyen Özbek, "Bugün şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz demiştim ve öyle oldu. Bu şampiyonlukta emeği geçen; bütün sporcularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Dün bir taraftarımızı kaybettik, keşke o da yaşasaydı. Bu şampiyonluğumuzu kutluyoruz; ama içim sızlıyor. Keşke o da yaşasaydı da o da şampiyonluğu görseydi. Şampiyonluğu ona armağan ediyorum. Şampiyonluk tüm Galatasaraylılara kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

"GELENEK BOZULMADI"

Şampiyonluk nasıl geldi sorusuna ise Dursun Özbek şu yanıtı verdi, "Göreve geldiğimizin hemen ertesinde Hamza Hoca'yı göreve çağırdık. Hamza hoca bağrımızdan çıkmış bir aslanımız. Bu camianın bütünleşmenin başarısıdır. Düşünün ki Galatasaray'da bir yılda üç yönetim değişti. Galatasaray ilklerin takımıdır. Gelenek bozulmadı." diye konuştu.

"ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL"

Şampiyonluğun ardından camianın çok rahatladığını dile getiren Özbek, "Bütün bunların ardından herkes çok rahatladı. Dolayısıyla bu şampiyonluğun keyfini doya doya yaşamak istiyoruz. Bu şampiyonluğu kutlamak istiyoruz. Anamızın ak sütü gibi helal. Bütün taraftarlar şampiyonluğu kutlasın. Yer gök sarı-kırmızı olsun" dedi.

FUTBOLCULAR NELER DEDİ?

Sekçuk İnan: Bu duygu anlatılmaz

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrasında gelen şampiyonluğu değerlendirdi. Kaptan, karşılaşmayı Olcan Adın'ın evinde izlediklerini belirterek, "Bu duygu anlatılmaz, yaşanır. Taraftara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sonuna kadar kutlayalım bunu. Hak ettik ve başardık." ifadelerini kullandı.

Yekta Kurtuluş: Kek kalıbı getirilsin

Bu sezon pek forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş, gelen şampiyonluk sonrasında kek kalıbı göndermesi yaptı. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Ben bunu taraftar olarak da yaşadım, futbolcu olarak da yaşadım. Yine ilki biz başardık. Galatasaray ilklerin takımıdır, bunu gösterdik. Buradan bir şey rica ediyorum. O kek kalıbını şampiyonluk kutlamalarına getirsinler. Kutlamaları onlarla yapalım." dedi.

Fernando Muslera: Gurur doluyum

Galatasaray'da 3. şampiyonluğunu yaşayan Muslera çok gururlu olduğunu söyledi. Başarılı file bekçisi, "Sene boyunca çok zorluk yaşandı, hoca ve başkanlık değişimi yaşandı. Muhteşem bir şampiyonluk, inanılmaz mutlu ve gururluyum." dedi. Telles, ise "Çok güzel bir şampiyonluk. Galatasaray'ın ne kadar büyük bir camia olduğunu bir kez daha anladım." diye konuştu.

Burak Yılmaz: Dalga geçmişlerdi!

Galatasaray'ın bu sezon en çok gol atan oyuncusu olan Burak Yılmaz, gelen şampiyonluk sonrası çarpıcı konuştu. Dördüncü yıldız için söz verdiklerinde kendileriyle dalga geçildiğini belirterek, "Bize inananlara teşekkür ediyorum. Zor oldu ama sonuç olarak 4. yıldızı kazandık. Bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum." şeklinde duygularını paylaştı.

Fatih Terim: Hepinize helal olsun

Galatasaray'ın eski teknik direktörü ve şu anda Türkiye Futbol Direktörü olan Fatih Terim, sarı-kırmızılıların şampiyon olmasının ardından tebrik etti. Terim, "4. yıldızı takmak bana nasip olmadı ama kardeşim gibi sevdiğim Hamza'ya nasip oldu. Kendim takmış kadar sevindim. Hepsine helal olsun, şampiyonluk için tebrik ederim." şeklinde konuştu.










Habertürk Gazetesi Galatasaray\'ı Orgeneral İlan Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Habertürk Gazetesi Galatasaray'ı Orgeneral İlan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • fb: bir fbli olarak zehir zıkkım olsun diyorum şike yaparak aldınız 3 34 Yanıtla
  • bjk: Adam olmayı öğrenin ilk gsliler 10 18 Yanıtla
  • karapınarlı: bizim ismail onbaşımı şimdi 17 2 Yanıtla
  • mustafa Kemal: Fener rütbe söker cincon ayik ol 6 8 Yanıtla
  • Bjk: 4 yıldız olsa olsa bin başı rütbesi olur 2 9 Yanıtla
  • zafer: Yanlış olmuş Genelkurmay Başkanı YUsuf Namoğlu ve generalleri hakemler diyecektiniz herhalde 1 9 Yanıtla
  • bjk: Baş kuduz yani hahaha 3 6 Yanıtla
  • melih mert: çok doğru ve güzel haber teşekkürler HABER TÜRK 3 5 Yanıtla
  • Salih Has: Bunu kendileride iyi biliyor, şikenin anası HAKEMsaray. Hiç bir dürüst! GS lı aynaya bakıp ben temizin temiz şampiyonum diyemez 0 7 Yanıtla
  • yavz: aziz yıldırım 4 . yıldızı taktırarak misyonunu tamamlamıştır , gs seninle gurur duyuyor 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement