Canbaş'tan, 'Sevgili Dehşeti'ne Tepki: Adam Dediğim İçin Özür Dilerim - Son Dakika
Güncel

Canbaş'tan, 'Sevgili Dehşeti'ne Tepki: Adam Dediğim İçin Özür Dilerim

Habertürk spikeri Duygu Canbaş, sunduğu haberin VTR'si bittikten sonra, "Söz konusu kişiye adam dediğim için özür diliyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

05.02.2015 13:18  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deneyimli haber spikeri Duygu Canbaş, haberin VTR'si bittikten sonra sinirlenerek, "Söz konusu kişiye adam dediğim için özür diliyorum" dedi.

VTR BİTTİKTEN SONRA SİNİRLENDİ

Duygu Canbaş, sevgilisi tarafından öldürülen Azime Erdoğmuş ile ilgili haberine; "Bir adam sevgilisini iki arkadaşının gözünün önünde pompalı tüfekle vurdu. Cinayeti sokak ortasında işledi yani" cümleleri ile başladı. Ancak haberin VTR'si bittikten sonra sinirlenerek öyle bir cümle kurdu ki, izleyenler hem hak verdiler hem de tecrübeli sunucunun bu kadar kızmasına şaşırdılar.

"ADAM DEDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM"

Canbaş, Ocak ayında 20 kadının erkekler tarafından öldürüldüğü bilgisinin de yer aldığı haberin VTR'si sona erdikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü: " Kütahya'da bir adam sevgilisini iki arkadaşının gözünün önünde pompalı tüfekle vurdu" diye başlamıştım az önce izlediğiniz habere... Söz konusu kişiye adam dediğim için özür diliyorum."

Canbaş\'tan, \'Sevgili Dehşeti\'ne Tepki: Adam Dediğim İçin Özür Dilerim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Canbaş'tan, 'Sevgili Dehşeti'ne Tepki: Adam Dediğim İçin Özür Dilerim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kolik: Sevgili olursan boyle olur iste kimsede suç aramasinlar 10 28 Yanıtla
  • Tasocagi: Evet spiker guzelmis ama guzel dememis.. Diger kanallardada cikiyor, haberci haberin sonunda, bir sur ileri geri sacmaliyor... Haberci, spiker.. Sadece, olayi, haberi verir.. Kendi gorusu hic kimsenin kusunda degil!!! 7 21 Yanıtla
  • Garib Yolcu: Suçlu suçsuz kim önemli değil. O spikerin görevi o haberi aktarmak. Haber proğramın içinde durup durduğu yerde kendi özel görüşünü sergileyemez. Sadece haber köşesinde bir parantez açıp habercinin yorumu (komment) diye tanımlanırsa ozaman özel görüşünü beyan edebilir. Her yapılan şeyin bir kaidesi usulü yolu yordamı var. Yoksa spiker ler her olur olmaz habere kendi yorumunu yapsın olcak şey mi. Beni izleyici olarak onun yorumu enterese etmezse? 3 11 Yanıtla
  • Mes: Zına almıs basını gıdıyor kımın elı kımın cemınde bellı deyıl askın meyvesı budur 5 6 Yanıtla
  • çetin k.maraş: BU GİDİŞLE KILICTAROGLUNUN MUHATABI KALMAYACAK 3 2 Yanıtla

Advertisement