Habur'da Bin 91 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Habur'da Bin 91 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı'na gelen Irak plakalı araçta kaçakçılık ekipleri tarafından yapılan aramada bin 91 adet kaçak cep telefonu ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

29.09.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre Irak tarafından Habur Sınır Kapısı'na giriş yapan ve Irak vatandaşı olan W.I.K. yönetimindeki Irak plakalı araçta kaçakçılık ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde arka koltuk alt kısmında bulunan deponun şamandıra kapağı söküldüğünde, şamandıra olmadığı ve deponun iç kısmının tamamında; piyasa değeri 1 milyan 230 bin 651 TL olan 455 adet Samsung marka GTI9500 Galaxy S4 model, 196 adet Samsung marka SMG900F Galaxy S5 model, 200 adet Samsung marka SMG9006 Galaxy Note 3 model ve 240 adet Samsung marka GTI8190 Galaxy S3 mini model olmak üzere toplam bin 91 adet cep telefonu ele geçirildi.

Kaçakçılık olayı ile ilgili Irak vatandaşı W.I.K. çıkarıldığı mahkemede tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Kaçakçılık olayı ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan İpek Yolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken, Irak plakalı araçta kaçakçılık ekipleri tarafından yapılan aramada bin 91 adet cep telefonu ele geçirildiği ve olay ile ilgili bir kişinin çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını söyledi.  

MEHMET SELİM ÇAKMAKÇI

Habur\'da Bin 91 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Habur'da Bin 91 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement