Hacca Gidecek Çiftin Para Dolu Cüzdanını Bulup Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Hacca Gidecek Çiftin Para Dolu Cüzdanını Bulup Teslim Etti

Hacca Gidecek Çiftin Para Dolu Cüzdanını Bulup Teslim Etti

Tekirdağ'da Dinçer Ünal, bulduğu ve hacca gidecek olan Mustafa ile Havva Yılmaz çiftine ait 4 bin Euro, 3 bin 200 lira para bulunan cüzdanı polise teslim etti.

17.07.2015 16:41  Güncelleme: 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde fırıncılık yapan Dinçer Ünal, işyeri önünde bulduğu ve hacca gidecek olan Mustafa ile Havva Yılmaz çiftine ait 4 bin Euro, 3 bin 200 lira para bulunan cüzdanı polis merkezine götürerek sahibine teslim edilmesini sağladı.

KİMLİK BİLGİLERİNDEN CÜZDANIN SAHİBİNE ULAŞILDI

Şarköy İlçesi'nde fırıncı olan Dinçer Ünal, işyeri önünde içerisinde 4 bin Euro, 3 bin 200 lira para bulunan cüzdan buldu. Polis merkezine giden Ünal, cüzdanı bulduğunu ve sahibine teslim etmek istediğini söyledi. Cüzdan içerisindeki kimliklerden sahibinin yazlıkçı 59 yaşındaki Mustafa Yılmaz'a ait olduğunu belirleyen polis ekipleri, yaşlı adamı karakola çağırdı. Mustafa ve Havva Yılmaz çifti, cüzdan almak için geldiğinde içerisindeki 8 adet 500 Euro ile 16 adet 200 liralık banknot olduğunu söyleyerek, kaybettiği için çok üzüldüğünü anlattı.

HAC PARASIYMIŞ

İstanbul'da oturduklarını ve ramazan ayı dolayısıyla Şarköy'deki yazlıklarına geldiğini anlatan Mustafa Yılmaz, cüzdan içindeki paraları eşiyle birlikte hacca gidecekleri için ayırdıklarını anlatı. Yılmaz, "Biz Şarköy'ü çok seviyoruz. Emekli olduktan sonra buradan bir daire aldık. Her yıl tatil için geliyoruz. Eşimle beraber hacca yazıldık ve hac görevimiz çıktı. Bu para eşimin ve benim haç paramdı. Helal süt emmiş birisinin bulmasıyla paramıza kavuştuk. Allah razı olsun" dedi.

Cüzdanı bulan Dinçer Ünal ise herkesin yapması gerekeni yerine getirdiğini söyleyerek cüzdanın sahibini bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hacca Gidecek Çiftin Para Dolu Cüzdanını Bulup Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • Tuncer: Bu dünya imtahan dünyası. İyilik yapan kazanır. 8 0 Yanıtla
  • HCA: Başımıza eğer taş yağmıyorsa bilinki bu iyi yürekli insanların hatırınadır. 7 1 Yanıtla
  • Keko: Kürt olsa kesin çalar 2 5 Yanıtla
  • kürt oğlu : insanlığı kürtlerden oğrendiniz faşolar 2 5 Yanıtla mardinli: neredeyse pevgamberde kürttü diyeceksiniz ırkçı zerdüşler 2 0 tolga: Sen insan mısın ki? Faşizmi eleştirip faşistlik yapıyorsun! 0 1
  • TÜRKOĞLU: Kürt olsa geri getirmez 1 5 Yanıtla
  • şırnaklı: alnından öpülecek adamgibi adamsın 5 1 Yanıtla
  • MOSAD: BEN OLSAM VERMEM ENAYILER PARAYI ARAPLARA BIRAKIP GELIYORLAR BUNDAN IKI SENE EVEL ARAPLAR PARALARI CUVALA KOYARKEN GÜLÜP DALGA GECIYORLARDI SIMDI GINE AYNISINI YAPIYORLAR 4 2 Yanıtla reis: Sen git israile yahudilere yedir dunyayi sömürmelerine destek olursa veya komşu yunanistana git adamlar batti batacak senin sayende ayaklanirlar kuş kafa 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Muhalefet partileri popülizmin sonu yok
    14:17 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Muhalefet partileri popülizmin sonu yok

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin vaatlerinde popülizmin sonu olmadığını belirterek, Ankara ve İstanbul'da yapılan vaatlerin büyük bir kısmının gerçekleştirilemediğini söyledi. Tekin, ayrıca seçim sürecindeki adayların tavrını değerlendirerek, memleketin çıkarlarını önemseyenlerin her zaman kazanacağını vurguladı.

  • Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    14:15 Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'da Muratpaşa Mahallesi'ndeki bir ikamette uyuşturucu madde imal edildiği ve satılacağı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 1 milyon 520 bin kullanımlık 245 adet A4 kağıdına emdirilmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı. Ele geçirilen A4'ün, kullanım adedi olarak Antalya'da bugüne kadar ele geçirilen yüksek miktar olduğu belirtildi.

  • Erzincan'da uyuşturucu ticareti yapan zanlılardan biri tutuklandı
    14:14 Erzincan'da uyuşturucu ticareti yapan zanlılardan biri tutuklandı

    Erzincan'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan K.E. ve M.D. isimli zanlılardan M.D. tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmada zanlıların araç ve ikametinde 285 sentetik ecza maddesi ele geçirdi.

  • Şanlıurfa'da dereye kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor
    14:14 Şanlıurfa'da dereye kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, dereyi geçerken yükselen suya kapılıp kaybolan 13 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları 7. gününde de devam ediyor. AFAD ekipleri ve bölgedeki vatandaşlar, su altında ve su yüzeyinde arama yaparak çocuğu bulmaya çalışıyor. Çalışmalar, Mardin il sınırında yoğunlaştırıldı.

  • Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:14 Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Kırıkkale'de 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Vali Mehmet Makas başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçim sürecinin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirler, seçim günü yapılacak işlemler ve riskli durumlar değerlendirildi. Vali Makas, toplantıda her türlü tedbirin alındığını belirterek, sonuçların Kırıkkale ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor
    14:13 Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor

    Hollanda'da Çin yapımı elektrikli araç sayısı son üç yılda beş kat arttı. BYD Louwman'ın Genel Müdürü, BYD'nin Avrupa pazarında önemli bir rakip olduğunu belirtti. Avrupa'nın elektrifikasyona geçişiyle yeni enerjili araçların parlak bir geleceği bekleniyor.


Advertisement