Hacettepe'nin Yeni Transferleri - Son Dakika
Spor

Hacettepe'nin Yeni Transferleri

Hacettepe\'nin Yeni Transferleri

Turkcell Süper Lig'in 16 Maçlık İlk Bölümünü, 9 Puanla 17. Sırada Tamamlayan Hacettepe, Devre Arası Transferde Kadrosunu Kongolu Golcü Patiyo Tambwe ve Hırvat Stoper Ante Kulusiç ile Güçlendirdi.

08.01.2009 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Süper Lig'in 16 maçlık ilk bölümünü, 9 puanla 17. sırada tamamlayan Hacettepe, devre arası transferde kadrosunu Kongolu golcü Patiyo Tambwe ve Hırvat stoper Ante Kulusiç ile güçlendirdi.

Belçika'nın Lokeren takımından transfer edilen Kongolu golcü Patiyo Tambwe, kariyeri için Türkiye'yi tercih ettiğini söyledi.

24 yaşındaki genç oyuncu Tambwe, profesyonel oyuncu olarak ülkenin çok fazla önemi olmadığına dikkati çekerek, ''Kariyer için Türkiye'de daha iyi yerlere geleceğimi düşündüğüm için bu ülkeyi seçtim. Takım arkadaşım M'Bayo'dan detaylı bilgi aldım. Televizyondan takım hakkında ve Türkiye Ligi seviyesi hakkında çok net bilgim var. Maçları takip ettim'' dedi.

Hacettepe'nin durumunu bildiğini ve takımı takip ettiğini anlatan Tambwe, şöyle konuştu:

''Takımın hangi seviyede futbol oynadığını biliyorum. İkinci yarıda takımın hiçbir problem yaşayacağını sanmıyorum. Geçmiş ile ilgili çok konuştuğumuz zaman önümüzdeki yapacaklarımıza fazla konsantre olamayız. Bundan dolayı ligin ilk yarısı geçmişte kaldı. Pozitif düşünerek, daha yükseklere takımı taşıyacağımızı düşünüyorum.''

Hacettepe Kulübü'nün, Hırvat ekibi HNK Sibenik'ten transfer ettiği Ante Kulusiç, kendisine çok değişik kulüplerden teklifler geldiğini, ancak Hacettepe'yi tercih ettiğini söyledi.

''Türkiye ile alakalı iyi bilgiler aldığım için buradayım'' diyen Kulusiç, şöyle konuştu:

Hacettepe dışında 4 takımdan daha teklif aldığını belirterek, ''Dinamo Zagreb almak istiyordu, ama ben burayı seçtim. Hajduk Split'te forma giyen Skoko'dan çok olumlu bilgiler aldım. Skoko'nun takımı da beni istemişti. Hacettepe'ye kısmet oldu'' diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hacettepe'nin Yeni Transferleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement