Hacı Ahmet Gedikli'nin Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Güncel

Hacı Ahmet Gedikli'nin Cenaze Namazı Kılındı

Muradiye Vakfı kurucularından Hacı Gedikli vefat etti. Gedikli'nin cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Akdoğan ve Kurtulmuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

16.09.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muradiye Vakfı kurucularından Hacı Gedikli vefat etti. Gedikli'nin cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Akdoğan ve Kurtulmuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Aksam.com.tr

Son Dakika Güncel Hacı Ahmet Gedikli'nin Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    12:19 Rize'de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda polis ekipleri tarafından yapılan aramada 76,10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

  • Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu
    12:18 Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu

    Bursa'da merkez Yıldırım ilçesinde bulunan Demetevler Mahallesi'nde kopan elektrik kablosu mahalleliyi endişelendirdi. Kopan kablodan çıkan kıvılcımlar tehlike oluştururken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Görevliler tarafından tamir edilen kablo, o anlar ise kameraya yansıdı.

  • MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
    12:18 MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 38 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

  • Eskişehir'deki Lise Öğrencileri Filistin ve Gazze'ye Bağış Yaptı
    12:17 Eskişehir'deki Lise Öğrencileri Filistin ve Gazze'ye Bağış Yaptı

    Eskişehir'de bulunan Fahri Keskin Fen Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı hayır çarşısından elde ettikleri 17 bin TL'lik kazançlarını Filistin ve Gazze'ye bağışladı. Bu örnek davranışlarından dolayı öğrencilere ve rehber öğretmen Derya Nur Çakır'a teşekkür edildi.

  • Edirne'de yapımı süren huzurevi birinci etap inşaat çalışmaları tamamlandı
    12:17 Edirne'de yapımı süren huzurevi birinci etap inşaat çalışmaları tamamlandı

    Edirne'de yapımı süren 200 kişilik huzurevi için birinci etap inşaat çalışmaları tamamlandı. Huzurevinde sinema salonu, atölyeler ve spor merkezi yer alacak. Bina çevresinde yürüyüş yolu, açık otopark ve ambulans yolu bulunacak.

  • Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi
    12:15 Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

    Sivas'ın Gürün ilçesinde bir tırın dorsesinde bulunan alçıpanların bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, tır sürücüsü ve diğer bir yolcu ise yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

  • Antalya'da Eşini Bıçaklayarak Öldüren Sanığın Yargılanması Devam Ediyor
    12:15 Antalya'da Eşini Bıçaklayarak Öldüren Sanığın Yargılanması Devam Ediyor

    Antalya'nın Kepez ilçesinde, eşini çalıştığı zincir market şubesinde bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanık, duruşmada maktulün erkekliğine laf etmesinin kendisini bu duruma düşürdüğünü savundu. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

  • MSB: Yunan gemisi Türk bayrağı çekmedi, bizim gemiler de Yunan bayrağı çekmiyor
    12:14 MSB: Yunan gemisi Türk bayrağı çekmedi, bizim gemiler de Yunan bayrağı çekmiyor

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, sosyal medyada yer alan NATO görevi kapsamında İzmir Limanı'nı ziyaret eden Yunan gemisinin Türk bayrağı çekmemesine ilişkin, 'Mütekabiliyet esasları çerçevesinde bizim gemilerimiz de Yunanistan liman ziyareti gerçekleştirdiğinde Yunan bayrağı çekmiyor.' ifadesini kullandı. Bakanlık kaynakları, basın bilgilendirme toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

  • Eskişehirspor'un Gol Anonsçusu Gökhan Güldaş: '7 Yaşından Beri Eskişehirspor Taraftarıyım'
    12:14 Eskişehirspor'un Gol Anonsçusu Gökhan Güldaş: '7 Yaşından Beri Eskişehirspor Taraftarıyım'

    Eskişehirspor'un gol anonslarını 18 yıldır yapan Gökhan Güldaş, Eskişehirspor sevgisiyle birlikte işini gönülden yaptığını ve aldığı teklifleri reddettiğini söyledi. Güldaş, Eskişehirspor'un maçlarını hasta dahi olsa seslendirmeye devam etmek istediğini belirtti.

  • Antalya'da 31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alındı
    12:13 Antalya'da 31 Mart seçimleri için güvenlik önlemleri alındı

    Antalya Valisi Hulusi Şahin, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde kentteki seçmen sayısı, sandık sayısı ve kolluk gücü hakkında bilgi verdi. Şahin, seçim güvenliği toplantısında, seçim takviminin işlediğini ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti. Seçim yasaklarının devam ettiğini vurgulayan Şahin, güvenli bir seçim ortamı sağlamak için tedbirlerin sıkı bir şekilde alındığını ifade etti. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı'nın emirleri doğrultusunda ilave tedbirlerin alınabileceğini söyledi.

  • Gazze'deki Çocuk Cerrahisi Uzmanı: Sağlıkçı ve Tıbbi Malzeme İhtiyacı Var
    12:13 Gazze'deki Çocuk Cerrahisi Uzmanı: Sağlıkçı ve Tıbbi Malzeme İhtiyacı Var

    Gazze'de gönüllü olarak çalışan çocuk cerrahisi uzmanı Op. Dr. Taner Kamacı, Türkiye ve dünyadaki meslektaşlarına çağrıda bulunarak, Gazze'deki sağlıkçı ve uzman hekim ihtiyacına dikkat çekti. Kamacı, ayrıca tıbbi malzeme toplanması ve gönderilmesi gerektiğini belirtti. Gazze'deki hastanelerin çoğunun yıkık durumda olduğunu ve acil hastaların müdahale edilebildiğini ancak diğer ameliyatların bekletildiğini ifade etti. Kamacı, Gazze'deki çocukların yaşadığı sıkıntılara ve travmalara da değindi ve insanların normalleştirdiği travmaların kabul edilemez olduğunu söyledi. Gazze'deki temiz su ve elektrik sorunlarına da dikkat çeken Kamacı, Türkiye ve dünyadaki sağlıkçılara yardım çağrısında bulundu.

  • Antalya Turizmde Rekor Bekliyor
    12:12 Antalya Turizmde Rekor Bekliyor

    Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizmde 2024 yılına ilişkin beklentileri açıkladı. Kavaloğlu, Alman ve İngiliz turistlerin yoğun ilgisiyle Antalya'ya olan talebin arttığını belirtti. Ayrıca, astro turizm ve festivaller gibi yeni planlarla turizm sektörünü daha da geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.


Advertisement