Hacıeyüpoğlu Adapazarı ve Söğütlü'deydi - Son Dakika
Yerel

Hacıeyüpoğlu Adapazarı ve Söğütlü'deydi

Hacıeyüpoğlu Adapazarı ve Söğütlü\'deydi

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarını Adapazarı ve Söğütlü’de sürdürdü.

22.05.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarını Adapazarı ve Söğütlü'de sürdürdü. Hacıeyüpoğlu, "Başbakanları pijamaları ile karşılayan medya patronlarına, siyasete ayar vermeye kalkışanlara geçit vermeyeceğiz. Dik duran, eğilmeyen liderlerimizle yeni Türkiye yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı ve Söğütlü'de yoğun bir program gerçekleştirdi. İlk olarak Adapazarı Yeğenler, Ankara ve Karaağaç Caddeleri'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürlüğü çalışanlarına da kolaylıklar diledi. Günün devamında Söğütlü İlçe Merkezi'nde vatandaşlar ile buluşan ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Recep Hacıeyüpoğlu, tüm Sakarya'yı 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek mitinge davet etti. Hacıeyüpoğlu, "Birtakım medya Türkiye'yi halen 90'ların istikrarsız ve güven vermeyen ülkesi olarak yorumluyor. O günler eski Türkiye'nin karanlık raflarında kilitli kaldı. Başbakanları pijamaları ile karşılayan medya patronlarına, siyasete ayar vermeye kalkışanlara geçit vermeyeceğiz. Dik duran, eğilmeyen liderlerimizle yeni Türkiye yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" diye konuştu.

Tarımsal desteklemelerle Söğütlülü çiftçinin kazanmaya devam edeceğini de açıklamalarına ekleyen Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, "Bu ülkede tarım sigortasını AK Parti iktidarı başlattı. Tarımsal desteklemelerle ürün sayısında önemli mesafeler alındı. Son 10 yılda hayvancılık desteği 15 Milyar TL'ler seviyesine ulaştı. Tarımsal desteğin kalkması için görüş öne süren isimlere bugün CHP bakanlık vaat ediyor. İnşallah değerli Söğütlülü kardeşlerimizin verecekleri desteklerle güçlü Türkiye yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacıeyüpoğlu Adapazarı ve Söğütlü'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement