Hacıosmanoğlu: Gerekçeli Kararı Görelim, Açıklama Yapacağız - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu: Gerekçeli Kararı Görelim, Açıklama Yapacağız

PFDK'nın 180 gün hak mahrumiyeti verdiği Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Konuyla ilgili ne gerekiyorsa o tavrı sergileyeceğiz." dedi.

10.02.2015 18:59  Güncelleme: 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin lira para cezasına çarptırılan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Konuyla ilgili ne gerekiyorsa o tavrı sergileyeceğiz" dedi.

PFDK tarafından bugün verilen cezayla adeta sezonu kapatan Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, "Gerekçeli kararı bir görelim. Ona göre durumu değerlendireceğiz ve bir açıklama yapacağız. Konuyla ilgili ne gerekiyorsa o tavrı sergileyeceğiz" ifadelerini kullandı.

ASLAN: DÜZELTECEĞİNE İNANIYORUZ

PFDK tarafından sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması suçlamasıyla 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezasına çarptırılan Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan ise, durumun hukuk cinayeti gibi göründüğünü belirterek şunları söyledi:

"Benim söylediklerimin hepsi yanlış mı? Söylediklerimin hepsi yanlışsa benim basın sözcülüğü yapmamam gerekiyor o zaman. Bizim kulübe basın sözcüsü tayin etsinler ve ne söyleyeceğine de onlar karar versin. Benim bütün bir demecimi alıyor ve 'sportmenliğe aykırı' diyorlar. Benim ifade özgürlüğüm nerede kaldı o zaman. Sözlerimde hakaret içeren hiçbir unsur yok. Bana somut olarak hangi ifademin suç unsuru oluşturduğunu söylemeleri lazım. Bana ceza verilmesi hukuk cinayeti gibi görülüyor. Ama itirazımızı yapacağız."

Aslan, kulüp başkanı ve yöneticilerinin ceza kuruluna sevkedilmesinin ardından TFF'nin resmi sitesinden hemen açıklama yapmasını da eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

"BU DURUM HUKUKA AYKIRI"

"Bu davranış tamamen ihsas-ı reydir. Bu durum hukuka aykırı bir durumdur. Daha önce aynı durumlarda federasyon yetkilileri, 'Disipline sevkedilen şahıslar hakkında konuşmak istemiyoruz. Bu disiplin kurulunu etkilemek olur' demişlerdir ve doğrusunu yapmışlardır. Ama bizim olayımızda hemen siteden açıklama yapabilmişlerdir. Bekleyip, disiplin kurulu kararından sonra konuşabilirlerdi. Bu kararların düzeltileceğine inanıyoruz. Bu şekilde Türkiye'de futbol barışının sağlanması mümkün değil. Daha önce de hakemi arayan yöneticiler olmuştur. Ankaragücü'nün eski başkanı Sayın Cemal Aydın mesela. Cemal Aydın'a ceza verildiğini hatırlıyor musunuz?"

Hacıosmanoğlu: Gerekçeli Kararı Görelim, Açıklama Yapacağız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu: Gerekçeli Kararı Görelim, Açıklama Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Selimkaya: Buiş yalaka trabzonsporlularla olmaz herkes dik duracak 15 18 Yanıtla
  • Van gaal: Takım 94 dakika yatınca sahadan neden çekmidin İbrahim başkan ?????? 11 17 Yanıtla
  • asd: Bunlara birilerinin hadlerini bildirmesi gerekiyordu bravo PFDK ya 21 5 Yanıtla
  • 04agri04: Aalti aya gerek yok üc Ay agriya kuzu otlatmaya gündersinler onuda yapa bilirse 9 16 Yanıtla
  • ...: Seninleyiz başkan... 6 14 Yanıtla
  • Selo: Başkan şimdi desene sahaya takımı çıkartmıycam diye 8 9 Yanıtla
  • Van gaal: İbrahim başkan Takım'ı ligden çeksene ?????????? burda bir art niyet var ?????? 7 10 Yanıtla
  • nede olsa fenerbahçe: SENİ FENERBAHÇE KULÜBÜNDEN MAHTAP BİLE GÖRMEZLER SIRADAN VATANDAŞ 8 7 Yanıtla
  • töre: Karar yerinde ancak neden GS,BJK VE FB yöneticileri çok az miktarda ceza alıyorlar anlayabilmis değilim, futbolu kim terorize ediyorsa aynı şekilde yaptrıma ugramalidir ki bu kişiler ayan beyan ortadadır, bu arada ben TSli değil GSliyim,adaletin rengi olmaz olamaz olabilemez 7 8 Yanıtla
  • mergo: Artık bu kokuşmuş duzenden çekilmesi lazım trabzonsporun bu kadarda taraf belli olmazki koskoca bi şehri aptal yerine koyular bu satıilmiş ınsanlar orda olduğu surece futbol beklemesınler 4 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement