Hacıveliler'den Başkan Ergün'e Hizmet Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Hacıveliler'den Başkan Ergün'e Hizmet Teşekkürü

Hacıveliler\'den Başkan Ergün\'e Hizmet Teşekkürü

Gölmarmara’ya bağlı Hacıveliler Mahallesi Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz ile Gölmarmaralı işadamı İmmet Hocaoğlu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek mahalleye verdiği hizmetlerde dolayı teşekkür etti.

16.02.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölmarmara'ya bağlı Hacıveliler Mahallesi Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz ile Gölmarmaralı işadamı İmmet Hocaoğlu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret ederek mahalleye verdiği hizmetlerde dolayı teşekkür etti. Muhtar Yılmaz, Başkan Ergün'e teşekkür ederek hem plaket hem de kendi ürettiği zeytinyağından hediye etti.

Gölmarmara'ya bağlı Hacıveliler Mahallesi Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz ile Gölmarmaralı iş adamı İmmet Hocaoğlu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Büyükşehir Belediye seçimlerinin ardından mahallelerinin büyük hizmet gördüğünü dile getiren Mahalle Muhtarı yaşar Ahmet Yılmaz, "Bu nedenle mahalle halkı olarak sizden çok memnunuz. Mahalle sakinlerimiz adına size teşekkür etmek istedim. Şimdiye kadar mahallemizde yapılmayanlar sizin sayenizde yapıldı" diye konuştu.

Muhtar Yılmaz, Başkan Ergün'e mahalleye yapılan hizmetler nedeniyle plaket takdim etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün son mahallelerinde son yılların en büyük oy rekorunu kırdığını ifade eden iş adamı İmmet Hocaoğlu da, "Hak ettiğiniz oyları aldınız, sizi tebrik ediyoruz. Bundan sonraki görev sürenizde de başarılarınızın devamını diliyoruz" diyerek, Başkan Ergün'e kendi üretimi olan zeytinyağından hediye etti.

HİZMETLER ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Manisa'ya güzel hizmetler kazandırmanın çabası içerisinde olduklarını belirterek, il genelinde vatandaşlara sunulacak hizmetlerin aralıksız olarak devam edeceğini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacıveliler'den Başkan Ergün'e Hizmet Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement