Hadis Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Hadis Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Hadis Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla organize edilen Ufka Yolculuk Kültür Yarışması kapsamında düzenlenen ‘Hadis Yarışması’nın ödül töreni yapıldı.

04.05.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla organize edilen Ufka Yolculuk Kültür Yarışması kapsamında düzenlenen 'Hadis Yarışması'nın ödül töreni yapıldı.

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Son Peygamber Platformu'nun birlikte organize ettiği yarışmanın Ordu ili ayağı Ordu İdeal Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından düzenlendi.

Ordu il genelinde 9 bin 688 kişinin kayıt olduğu ve 3 kategoride düzenlenen yarışmanın A kategorisinde birinciliği Bilgenur Kanberi, ikinciliği Elif Naz Akbaş, üçüncülüğü Hilal Asude Kul elde etti. B kategorisinde ise birinci Zeynep Çağman, ikinci Elif Aydınhan, üçüncü Bennur Şahin olurken, C kategorisinde birinci Gülnur Uzunlar, ikinci Yasemin Akbaş, üçüncü Emine İşbilir oldu. Yarışmada birinci gelenlere bin TL, ikincilere 750 TL, üçüncülere 500 TL ödül ile birlikte kategorilerinde 4. ve 10. sıraya girenlere 1 gr altın ve kitap seti hediye paketi verildi.

İdeal Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Dr. Selim Akçay, yarışmada katılımcıların 'Riyazü's Salihin'den 1001 Hadis Seçkisi' adlı eserden imtihan olduğunu belirtti. Akçay, "İnsanların memnuniyeti önemli fakat daha önemlisi Rabbimizin rızasını kazanabilmek dana önemlidir. Bu samimi gayretler buna vesile olabildiyse ne mutlu bize. Yarışma sürecini ve sınavını büyük bir başarıyla tamamladık" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hadis Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement